Προεδρικές ευχές στο «Βαρδινογιάννειο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην προπόνηση του ΟΦΗ βρέθηκε ο Νίκος Μαχλάς που αντάλλαξε ευχές με τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ του ΟΦΗ δίχως όμως να αναφερθεί στο θέμα των υπογραφών για το θέμα της αδειοδότησης.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ βρέθηκε στα αποδυτήρια του ΒΑΚ όπου μιλώντας στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους είπε ότι “εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους σας και ελπίζω να περάσατε καλά και εσείς με τις οικογένειες σας”. Αυτό που κάνει πάντως εντύπωση είναι ότι ο Νίκος Μαχλάς στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ δεν αναφέρθηκε καθόλου στο οικονομικό ζήτημα που αφορά άμεσα το θέμα της αδειοδότησης και η οποία εξαρτάται και από τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην ομάδα.

Από την στιγμή που υπογράψουν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ τότε θα φύγει από την ομάδα και το μεγαλύτερο βάρος για το θέμα της αδειοδότησης. Δεν αποκλείεται η συζήτηση μεταξύ των παικτών και του Νίκου Μαχλά να γίνει στην προπόνηση της Τρίτης, οπότε οι εξελίξεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον. Παρ’ όλα αυτά, ο χρόνος τελειώνει και ότι πρέπει να γίνει, πρέπει να γίνει μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook