Ένα γκολ θα αλλάξει πολλά…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Δημήτρης Μάνος δεν βρίσκεται και στα καλύτερα του αγωνιστικά αφού αγνοεί το γκολ από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και την 3η αγωνιστική.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ είχε ξεκινήσει φανταστικά τη χρονιά με 3 γκολ στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, όμως ο τραυματισμός στο ματς με τον Βόλο τον άφησε πίσω με αποτέλεσμα να μην έχει ξανά σκοράρει από τότε.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μπορεί να έχει καλή παρουσία μέσα στο γήπεδο “παλεύοντας” με τους αντίπαλους αμυντικούς, έχοντας συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι που σχεδιάζει ο Σίμος, ωστόσο το γκολ είναι αυτό που κάνει την διαφορά για ένα φορ και αυτό του λείπει μέχρι τώρα με τον ίδιο να το ψάχνει συνεχόμενα στα παιχνίδια του.

Ο Δημήτρης Μάνος όπως και κάθε επιθετικός είναι παίκτης ψυχολογίας, αφού όταν σκοράρει βλέπει το τέρμα με ιδιαίτερη ευκολία, ωστόσο τώρα που περνάει ο καιρός και οι αγωνιστικές βλέπουμε να βγάζει άγχος και ανάγκη για γκολ.

Οι προσπάθειες για τον Έλληνα επιθετικό έρχονται ο ίδιος τα κάνει όλα σωστά όμως στο τέλος δεν καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Σίγουρα ένα γκολ θα αλλάξει πολλά στην ψυχολογία του παίκτη και άπαντες στον ΟΦΗ πιστεύουν στον ίδιο και στις ικανότητες του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook