Θέμα: Ο κόσμος του ΟΦΗ καταρρίπτει το περσινό ρεκόρ εισιτηρίων!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, ο ΟΦΗ έχει κόψει μόλις 1.278, λιγότερα, εισιτήρια σε σχέση με την περσινή σεζόν με τον κόσμο και έχοντας δώσει ένα ματς παραπάνω.

Η, σημαντική, λεπτομέρεια όμως που κάνει την διαφορά ανάμεσα στο περσινό και το φετινό πρωτάθλημα – αναφορικά με την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο – είναι ότι την σεζόν 2018 – 2019 ο ΟΦΗ είχε δώσει όλα τα ντέρμπι μέσα στο Ηράκλειο και είχε αντιμετωπίσει κατά σειρά ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Άρη, Παναθηναϊκό εν αντιθέσει με φέτος που έχει υποδεχτεί μόνο τους δύο πρώτους.

Πέρυσι, στον πρώτο γύρο, συνολικά, ο ΟΦΗ είχε “κόψει” 28.546 εισιτήρια με επτά εντός έδρας παιχνίδια ενώ φέτος, με ένα λιγότερο, έχει κόψει ήδη 27.268 – αριθμός βέβαια που θα ξεπεραστεί το ερχόμενο Σάββατο. Yπενθυμίζουμε πως ο ΟΦΗ είχε κόψει την σεζόν 2018 – 2019 54.875 ενώ φέτος έχει ξεπεράσει ήδη το 50% του περσινού αρυθμού.

Κάτι που σημαίνει πως εφόσον ο ΟΦΗ καταφέρει να μπει στα πλέι – οφ, τότε θα ξεπεράσει κατά πολύ τον περσινό αριθμό.

Οι παραπάνω αριθμοί υποδηλώνουν και την μεγαλύτερη προσέλευση του κόσμου στα παιχνίδια του ΟΦΗ, κάτι που δείχνει και την πλήρη στήριξη προς την διοίκηση και την ομάδα και ενώ εκείνη δεν έχει παίξει ακόμα τα ντέρμπι κόντρα σε Άρη, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook