Μπήκε ο Λεωνίδας και ετοιμάζεται για την Κυριακή

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένας μήνας συμπληρώνεται από την τελευταία συμμετοχή του Λεωνίδα Καμπάνταη σε επίσημο παιχνίδι του ΟΦΗ και όλα δείχνουν ότι ο 30χρονος φορ θα επιστρέψει στην 11αδα του ΟΦΗ την προσεχή Κυριακή.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ επέστρεψαν στις προπονήσεις και μαζί τους προπονήθηκε και ο Λεωνίδας Καμπάνταης δίχως να αισθανθεί καμία ενόχληση στο γόνατο του. Γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα το Νίκο Αναστόπουλο καθώς ο τεχνικός του ΟΦΗ μπορεί να υπολογίζει τις υπηρεσίες του για τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα.

Το ευχάριστο για τον επιθετικό του ΟΦΗ είναι ότι δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης δίχως να παραπονεθεί για ενοχλήσεις στο γόνατο του. Άλλωστε, αυτές οι ενοχλήσεις ήταν που τον είχαν αφήσει εκτός από τα τρία προηγούμενα παιχνίδια κόντρα σε Πανθρακικό, Εθνικό, Ηλιούπολη όμως όλα δείχνουν ότι την Κυριακή θα επιστρέψει στην δράση. Από την προπόνηση απουσίασαν οι αδειούχοι Τάντιτς, Μπούρμπος, Μπερτίν, Γαλανόπουλος που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, οι Κιάσσος, Γιακούμπου, Μπουλούτ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.