Μπούρμπος: «Ο ΟΦΗ έχει αποκτήσει μια ταυτότητα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αντίστροφα έχει ξεκινήσει να μετράει ο χρόνος για την επιστροφή του Χρήστου Μπούρμπου και ο 28χρονος μπακ μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 δεν έκρυψε την ανυπομονησία του.

Ο δυναμικός ακραίος αμυντικός του ΟΦΗ εξέφρασε την πίστη του ότι σύντομα θα είναι σε θέση να κάνει ντεμπούτο στην φετινή χρονιά και είπε χαρακτηριστικά ότι «έφτασε η ώρα να μπω και εγώ σιγά – σιγά με την ομάδα. Θα ήθελα και εγώ να είμαι τώρα μέσα στην ομάδα όμως στάθηκα άτυχος».

Παράλληλα, ο Μπούρμπος δεν έκρυψε την χαρά του για τον φετινό ΟΦΗ: «Δεν θεωρώ ότι είναι έκπληξη η πορεία του ΟΦΗ γιατί γνωρίζουμε όλοι τις δυνατότητες μας. Ότι υπήρχε μια άποψη ότι θα ήταν δύσκολα στην αρχή, σίγουρα υπήρχε όμως μας βοήθησε τα ρεπό που είχαμε στην αρχή του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι και ο προπονητής μας βοήθησε αρκετά στον ψυχολογικό τομέα και αυτό έχει φανεί. Όλα τα παιδιά έχουν ενσωματωθεί γρήγορα στην ομάδα και πιστεύω ότι σημαντικό ρόλο σε αυτόν τον τομέα παίζουν και τα αποτελέσματα».

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Μπούρμπος στον Athletic Radio 104,2

Για τους λόγους της καλής πορείας του ΟΦΗ:
«Όλοι οι παίκτες και η ομάδα είναι διψασμένοι για να αποδείξουν κάποια πράγματα αλλά και να επαναφέρουν τον ΟΦΗ εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Στην ομάδα έχουν έρθει φιλόδοξοι παίκτες που θέλουν να αποδείξουν την αξία τους και ότι πρέπει να παίζουν σε υψηλό επίπεδο».

Για το φετινό ρόστερ του ΟΦΗ: «Έχουν έρθει στην ομάδα παίκτες με μεγάλη ποιότητα όμως δεν πρέπει να αδικήσουμε και τα παιδιά που ήταν στην ομάδα από πέρυσι γιατί και εκείνοι είναι παίκτες υψηλού επιπέδου».

Για τον στόχο του ΟΦΗ: «Η διοίκηση και ο προπονητής έχουν βάλει από την αρχή τους στόχους. Θέλουμε πρώτα να σωθούμε γρήγορα και από εκεί και πέρα ότι έρθει, καλώς να έρθει. Όλοι γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας και θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Όμως, όπως έχει πει και ο προπονητής μας συνεχίζουμε ταπεινά και είναι καλύτερο να κρατάμε χαμηλά τον πήχη ώστε στο τέλος να κάνουμε το ταμείο».

Για την εικόνα της ομάδας: «Η ομάδα διψάει για να αποδείξει πράγματα. Δείχνει πάθος, ομοιογένεια αλλά και ένα πλάνο όπου φαίνεται η δουλειά του προπονητή. Ο ΟΦΗ έχει αποκτήσει μια ταυτότητα και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο».

Για τον τραυματισμό του: «Είναι ένα πρόβλημα που με έχει ταλαιπωρήσει αρκετά και έχει προκληθεί από τα πλέι – οφ. Δυστυχώς είναι σε ένα ευαίσθητο σημείο γιατί βρίσκεται μπροστά στην κνήμη και θέλει προσοχή. Δεν ήθελα να το πιέσω ώστε να μην πάθω υποτροπή. Δυστυχώς, πριν την έναρξη των πλέι – οφ είχα τον φόβο του τραυματισμού. Και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την συμπαράσταση του που με βλέπει στον δρόμο και με «τρελαίνει» με αυτά που μου λέει».