“Ασπρόμαυρα” Χριστούγεννα: Ο απόλυτος οδηγός για άκρως Ομιλίτικα δώρα στα ΟFI FC Official Store

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι μας δυσκολευόμαστε να βρούμε τα κατάλληλα δώρα για τους πολυαγαπημένους μας. Μην ανησυχείτε…το Gentikoule είναι εδώ για να σας προτείνει δώρα διαφορετικά, πρωτότυπα που θα ενθουσιάσουν όσους αγαπούν τον ΟΦΗ με τα OFI FC Official Store να αποτελούν τον κατάλληλο προορισμό.

Και μπορεί όταν ακούμε Χριστούγεννα να τα συνδυάζουμε με το κόκκινο χρώμα αλλά για εμάς που κινούμαστε σε ρυθμούς ΟΦΗ 365 ημέρες τον χρόνο, ακόμα και τα Χριστούγεννα έχουν άλλο χρώμα… Είναι ασπρόμαυρα !!

Και ο ιδανικός προορισμός για εορταστικά δώρα δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τις επίσημες μπουτίκ του club OFI FC Official Store όπου θα βρείτε τα, αποκλειστικά αυθεντικά, επίσημα προϊόντα της ομάδας, που βρίσκονται στην οδό 1821 αρ. 17 και στο γήπεδο του ΟΦΗ. Αρκεί να έχετε χρόνο να τις επισκεφθείτε. Αν πάλι δεν έχετε… τα καλύτερα δώρα για συγγενείς, μικρούς και μεγάλους φίλους έρχονται στην πόρτα σας με μερικά κλικ.

Για τους μεγάλους μας φίλους, hot δώρο αποτελεί πάντα η επίσημη αυθεντική εμφάνιση PUMA του ΟΦΗ, την οποία μπορείτε να βρείτε σε όλα τα χρώματα, να τυπώσετε το νούμερο της φανέλας και το όνομα του αγαπημένου σας ποδοσφαιριστή ή να βάλετε όποιο όνομα εσείς επιθυμείτε. Και επειδή είμαστε στην καρδιά του χειμώνα,  τα υπέροχα μπουφάν PUMA με το σήμα του ΟΦΗ για άνδρες και γυναίκες αλλά και τα πρακτικά αμάνικα τζάκετ αποτελούν καταπληκτικές επιλογές σε συνδυασμό με τα σετ φόρμας σε… total ΟΦΗ αποχρώσεις.

Για τους μικρούς φίλους, τα βαφτιστηράκια μας ή τα ανιψάκια μας δεσπόζει βέβαια η κλασσική ασπρόμαυρη παιδική εμφάνιση του ΟΦΗ αλλά και τα ζεστά μπουφάν που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες, στο σχολείο, στις εξωτερικές δραστηριότητες και στη βόλτα.

Ε και υπάρχουν και αυτοί που τους φαίνεται βουνό να διαλέξουν ρούχα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Που να μπλέκουμε τώρα με μεγέθη. Έχετε και εσείς τα δίκια σας, έχουμε και εμείς τη λύση ή πιο σωστά την έχει το OFI FC Official Store. Προσωπική επιλογή του συντάκτη που την έχει ήδη προμηθευτεί το πρακτικό backpack και τα θερμομονωτικά δοχεία σε άσπρο ή σε μαύρο για να έχετε πάντα ζεστό τον καφέ σας.

Και βέβαια μπορούμε να ξεφύγουμε από τα προσωπικά δώρα επιλέγοντας το ρολόι τοίχου ή την παπλωματοθήκη για ζεστά ομιλίτικα βράδια_if you know what I mean

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook