Σίσιτς: «Έκανα την καλύτερη επιλογή που ήρθα στον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δικαιωμένος για την επιλογή του να έρθει στον ΟΦΗ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Μίρνες Σίσιτς που εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σλοβένος άσος στο NOVAΣΠΟΡΦΜ

«Από την αρχή είχαμε αρκετά προβλήματα. Έπρεπε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Καλά-καλά δεν γνωρίζαμε αν θα αγωνιζόμασταν στην Σουπερλίγκα. Αλλά πιστεύω πως αποδεικνύουμε πως έχουμε γίνει μια πολύ καλή ομάδα.

Είμαστε μια οικογένεια. Έχουμε ένα πολύ καλό προπονητή που μας βοηθά πάντα και πιστεύω πως θα είναι ίδια. Εμείς οι ίδιοι έχουμε δείξει πως παίζουμε καλά και έχουμε ανεβάσει την ομάδα αλλά τώρα είναι ακόμα πιο δύσκολο για εμάς αφού οι αντίπαλοι μας θα είναι προϊδεασμένοι για το τι θα αντιμετωπίσουν.

Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Αυτή είναι η δουλειά μας. Να προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Περνάω πολύ καλά στην Κρήτη. Θεωρώ πως έκανα ένα σωστό βήμα στην καριέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος από τις συνθήκες που δουλεύει η ομάδα μου.

Σίγουρα, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι τελείως διαφορετικό από ότι το είχα αφήσει. Έχει ορισμένα προβλήματα. Φανταστείτε πως μερικές μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, πολλές ομάδες δεν ήξεραν αν θα αγωνιστούν ενώ ακόμη λείπουν κάποιες.

Από αυτά που έχω δει, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως είναι καλύτερη ομάδα φέτος και στο τέλος θα πάρει το πρωτάθλημα εύκολα ή δύσκολα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook