Η πίστη στο Σακόρ επιβραβεύεται

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ήταν ο ποδοσφαιριστής που είχε απογοητεύσει τον κόσμο με την απόδοση του, ωστόσο στην ομάδα πιστεύουν στις δυνατότητες του και φαίνεται πως τώρα αρχίζει και βγαίνει προς τα έξω η μπάλα που ξέρει.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Σακόρ. Ο 24χρονος μέσος έχει αρχίσει και βρίσκει τα πατήματα του στον αγωνιστικό χώρο γινεται από τους κορυφαίους του ΟΦΗ και δείχνει τον λόγο που τον πιστεύουν στην ομάδα, ακόμα και όταν δεν έκανε τις καλές εμφανίσεις.

Από το ματς με την Λαμία που πάλευε μόνος του μέχρι το 60′ ήταν η αρχή για να δούμε έναν διαφορετικό Σακόρ στο ματς με τον Άρη. Ο Νορβηγός ήταν από τους κορυφαίους του ΟΦΗ, έκανε ότι ήθελε τους μέσους του Άρη, έκοψε κάθε επίθεση που πήγε να βγάλει ο Άρης κυριαρχώντας στην μεσαία γραμμή ενώ στο γκολ της ισοφάρισης το πάθος του στην μεσαία γραμμή είναι αυτό που φαίρνει την επίθεση.

Αναμφίβολα ο Σακόρ σιγά σιγά δείχνει τι πραγματικά αξίζει και το μόνο σίγουρο είναι ότι στον ΟΦΗ πίστεψαν από την πρώτη στιγμή και έκαναν τον ποδοσφαιριστή να νιώσει χρήσιμος και να δώσει τα… πάντα για την ομάδα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook