«Μακάρι για τον Μάντζιο να πάει στη Μονακό»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Μαχλάς με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Εξέδρα” τόνισε ότι ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στο μέλλον κανενός ποδοσφαιριστή και παράλληλα μίλησε για την φετινή πορεία της ομάδας.

«Μακάρι για τον παίκτη να πάει στη Μονακό. Δεν θα πούμε «όχι» σε περίπτωση που δεχθούμε επίσημη κρούση. Άλλωστε δεν θέλουμε να «κόψουμε» το μέλλον κανενός ποδοσφαιριστή, ενώ σίγουρα θα μας κολακέψει ως σύλλογο να μην χτυπήσει την πόρτα μία μεγάλη ομάδα σαν τη Μονακό», ήταν το σχόλιο του προέδρου του ΟΦΗ αναφορικά με το “τσεκάρισμα” του Βαγγέλη Μάντζιου από τον γαλλικό σύλλογο που παραπαίει στην δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά την φετινή πορεία του ΟΦΗ, υποστήριξε: «Η δουλειά είναι το μυστικό της επιτυχίας. Μεγάλη σημασία προφανώς έχει και η σωστή διαχείριση του ρόστερ που κάνει ο Νίκος Αναστόπουλος. Μην ξεχνάτε ότι αν ο καπετάνιος δεν είναι καλός, σαφώς τα πράγματα δεν μπορούν να λειτουργούν σαν ρολόι».

Ο Νίκος Μαχλάς στάθηκε ιδιαίτερα στην “χημεία” που υπάρχει στην ομάδα λέγοντας ότι: «Ένα σημαντικό στοιχείο είναι η ομοιογένεια. Η χημεία μεταξύ κόσμου – παικτών – διοίκησης αποτελεί σημαντική αλυσίδα. Τα όποια προβλήματα, κυρίως οικονομικής φύσεως, μας έχουν συσπειρώσει όλους. Επίσης, θα σταθώ στην ποιότητα των παικτών που διαθέτουμε όχι μόνο ποδοσφαιρικά, αλλά και σε ό,τι αφορά και τους χαρακτήρες τους».

Αναφορικά με τα «βαρόμετρα» του ΟΦΗ πρόσθεσε: «Δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα που έχει τον Μέσι. Ούτε Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός όπου υπάρχουν οι Λέτο, Μιραλάς ή Τζεμπούρ. Θεωρώ ότι είναι ευλογία που ο ΟΦΗ δεν στηρίζεται αποκλειστικά σε έναν παίκτη. Ο καθένας παίζει σημαντικό ρόλο». Τέλος, για τη συνέχεια στην Super League, ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ, τόνισε: «Δεν μπορείς να βλέπεις το δάσος και όχι το δέντρο. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και δεν πρέπει να αποκλίνουμε καμιά στιγμή απ’ αυτό. Ο ΟΦΗ κατεβαίνει σε κάθε γήπεδο για να πάρει αυτό που του αξίζει. Δεν θέλω να μπαίνω στη διαδικασία να πω ποιο επιθυμώ να είναι το μάξιμουμ των βαθμών από τα συγκεκριμένα ματς. Έχουμε τις δυνατότητες να προσθέσουμε στη συγκομιδή μας βαθμούς, αλλά το σημαντικότερο απ’ όλα είναι να παραμείνουμε προσγειωμένοι».