Βρήκε δίχτυα την κατάλληλη στιγμή!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ εκτός από τη νίκη με τον Άρη κέρδισε και τον Φερέιρα αφού ο Βραζιλιάνος ήταν αρκετά καλός στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Ο Φερέιρα πήρε εντολή από τον Γιώργο Σίμο να μπει στην “μάχη” με τον Άρη, όταν είδε τον Σεμέντο να αποχωρεί τραυματίας. Έτσι ο Βραζιλιάνος εμφανίστηκε πανέτοιμος και αποφασισμένος να βοηθήσει τον ΟΦΗ να πάρει τη νίκη και να παραμείνει στην πρώτη πεντάδα.

Ο νεαρός εξτρέμ εκτός από το γκολ που έβαλε και έδωσε στον ΟΦΗ το προβάδισμα, είχε μια πολύ καλή παρουσία μέσα στον αγωνιστικό χώρο βοηθώντας αμυντικά κάνοντας παράλληλα και δύσκολη την ζωή των αντιπάλων με την εκρηκτικότητα του και την ταχύτητα του. Μάλιστα ο Φερέιρα έβγαλε έτοιμο γκολ στον Φιγκεϊρέντο για το 4-1, όμως η προσπάθεια του επιθετικου του ΟΦΗ σταμάτησε στο δοκάιρι.

Αναμφίβολα η πολύ καλή εμφάνιση του Φερέιρα ήρθε την κατάλληλη στιγμή, αφού ο ΟΦΗ τον χρειάζεται μετά τον τραυματισμό του Σεμέντο και σίγουρα η ψυχολογία του νεαρού έχει ανέβει δείχνοντας έτοιμος να πάρει το βάρος στα “φτερά” της επίθεσης στα επόμενα κρίσιμα ματς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook