Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για την Τετάρτη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται.

Για αγορά εισιτηρίου από σήμερα, Δευτέρα (16/12), έως και την ώρα έναρξης του αγώνα (18/12, 17:15) οι τιμές έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ 1, 4, 5: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 15€, ΠΑΙΔΙΚΟ 7,5€
ΘΥΡΑ 6: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 20€, ΠΑΙΔΙΚΟ 10€
ΘΥΡΑ 2, 3, 8: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 30€, ΠΑΙΔΙΚΟ 15€
ΘΥΡΑ 7Α, 7Β, 9 VIP “Ευγένιος Γκέραρντ”: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 40 €

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, υπενθυμίζουμε ότι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου είναι η απόκτηση της “Κάρτας Φίλου ΟΦΗ”, η οποία κοστίζει 10 ευρώ (ΟΛΑ τα έσοδα θα διατεθούν στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ για τις ανάγκες των τμημάτων του), την πληρώνετε ΜΟΝΟ μία φορά και ισχύει για ΟΛΗ τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν 2019-20.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης” και από το OFI FC Official Store, που βρίσκεται επί της οδού Καντάνου, δίπλα στη Θύρα 9 του γηπέδου “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση παιδικού εισιτηρίου είναι να συνοδεύεται από κανονικό εισιτήριο ενήλικα. Το παιδικό εισιτήριο ισχύει για παιδιά γεννημένα από το 2009 κι έπειτα, ενώ μπορείτε να το προμηθευτείτε ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης”, επί της οδού Καντάνου (δίπλα στην είσοδο της Θύρας 9).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και για την αποφυγή της όποιας ταλαιπωρίας, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 σας συστήνει την ηλεκτρονική αγορά τόσο του εισιτηρίου σας όσο και της “Κάρτας Φίλου ΟΦΗ”, καθώς και την έγκαιρη άφιξή σας στο γήπεδο.