Ο Χόρχε Λόπεζ μιλάει στην Marca για τον ΟΦΗ και την Κρήτη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Χόρχε Λόπεζ μίλησε στην μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Ισπανίας – την Marca – και μέσω της συνέντευξης του μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον ΟΦΗ και την ζωή στην Κρήτη.

Ο Ισπανός βιρτουόζος μέσος του ΟΦΗ αποτέλεσε μια από τις πιο λαμπερές μεταγραφές του καλοκαιριού (έστω και αν αυτό δεν εκτιμήθηκε σε πανελλαδικό επίπεδο). Άλλωστε δεν αποτελεί συχνό φαινόμενο η έλευση παικτών στην Ελλάδα με προϋπηρεσία 14 χρόνων στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και με 27 παιχνίδια στην περσινή περίοδο.

Όπως ήταν φυσιολογικό η παρουσία του στην Ισπανία για λίγες ημέρες δεν πέρασε απαρατήρητη και ο μέσος του ΟΦΗ μίλησε στην Marca«Είμαι ευτυχισμένος στον ΟΦΗ και όλα πηγαίνουν καλά. Είμαστε πέμπτοι στην βαθμολογία, παίζω τακτικά και ελπίζω ότι θα είναι μια πολύ καλή χρονιά» λέει ο 33χρονος ποδοσφαιριστής που αναφέρεται και στην αποχώρηση του από την Σαραγόσα έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας στο «Λα Ρομαρέδα»: «Θα μπορούσα να ανανεώσω για ακόμα μια σαιζόν αλλά αποφάσισα ότι είχε τελειώσει η εποχή μου στην ομάδα. Σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να προσφέρω παίζοντας σε μια ομάδα του εξωτερικού και αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου εκτός Ισπανίας».

Ο Χόρχε Λόπεζ δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για την κρίση που χαρακτηρίζει την Ελλάδα με τον Ισπανό «παικταρά» να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον ΟΦΗ και την Κρήτη: «Δόξα το Θεό δεν έχω επηρεαστεί καθόλου. Έχω παρατηρήσει κάποια γεγονότα επειδή έχουν γίνει κάποιες απεργίες ενώ για λίγες ημέρες έκλεισε τα βενζινάδικα. Όμως η Κρήτη είναι ένα νησί που ζει από τον τουρισμό και όπως φαίνεται δεν επηρεάζεται από την Κρήτη» λέει για τις συνθήκες ζωής στο νησί μας και στην συνέχεια αναφερόμενος στον ΟΦΗ προσθέτει: «Τώρα χαμογελάω ξανά. Έχουμε βάλει ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία αλλά από όσα έχω δει μέχρι τώρα θα μπορούσαμε να ονειρευόμαστε την έξοδο στην Ευρώπη. Εγώ προσωπικά, θέλω να απολαύσω το ποδόσφαιρο στο εξωτερικό καθώς είναι η πρώτη φορά που φεύγω στα 14 χρόνια της καριέρας μου».

Τέλος, αναφέρεται και στο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος λέγοντας ότι «η Σούπερ Λιγκ είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όμως βέβαια είναι κατώτερο σε σύγκριση με την Πριμέρα» ενώ δεν αποκλείει και την επιστροφή του στην Ισπανία… «Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω αλλά θα δούμε».

Το δημοσίευμα αναφέρεται στην παρουσία του Χόρχε Λόπεζ στον ΟΦΗ χαρακτηρίζοντας τον ως ένα από τα αστέρια της ομάδας ενώ τονίζει ότι ο Ισπανός απολαμβάνει την παρουσία του στην ομάδα αλλά και την εμπειρία αγωνιζόμενος στο εξωτερικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook