H σωστή ανάπτυξη του ΟΦΗ ξεκινάει από τον Κάρολ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πολλοί έχουν αναφερθεί στον τρόπο ανάπτυξης του ΟΦΗ όμως λίγοι είναι εκείνοι που βλέπουν ότι όλα ξεκινούν από τον Ρόι Κάρολ και τους κεντρικούς μέσους του ΟΦΗ. Το Gentikoule παρουσιάζει με αριθμούς αυτά τα γεγονότα.

Ο Βορειοιρλανδός γκολκίπερ του ΟΦΗ είναι εκείνος από τον οποίο ξεκινάει η σωστή ανάπτυξη της ομάδας καθώς οι εντολές από τον Αναστόπουλο είναι συγκεκριμένες. Ο τεχνικός του ΟΦΗ ζητάει από τον 34χρονο τερματοφύλακα να έχει πάντα ως προτεραιότητα τις σωστές μεταβιβάσεις και ποτέ να μην χτυπάει την μπάλα στα “τυφλά”. Αυτό το γεγονός επιβεβαιώνεται πλήρως και από τα στατιστικά που υπάρχουν όπου ο Ρόι Κάρολ έχει κάνει τις περισσότερες σωστές μεταβιβάσεις από κάθε άλλο τερματοφύλακα στην Σούπερ Λιγκ.

Συνολικά, οι σωστές μεταβιβάσεις του Κάρολ είναι 42, 15 περισσότερες από τον δεύτερο Σόρεν Πίρσον. Αν προσέξετε τον τρόπο παιχνιδιού του ΟΦΗ, θα δείτε ότι όποτε ο Κάρολ έχει την μπάλα, κοιτάζει πάντα να “σημαδεύει” τους συμπαίκτες του και όχι να πετάει την μπάλα στα “τυφλά”.

Στον ΟΦΗ έχουν να λένε για την βοήθεια που προσφέρει ο Κάρολ στον τρόπο παιχνιδιού και την μεγάλη συνεισφορά του ενώ παράλληλα υπογραμμίζουν ότι αυτή η αλλαγή στον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε εκείνον…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook