Οι πιο κρίσιμες 48 ώρες στην ιστορία του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επιτροπή αδειοδότησης με τις επόμενες 48 ώρες να είναι οι πιο κρίσιμες ώρες στην ιστορία του ΟΦΗ. Την Πέμπτη εξετάζεται ο φάκελος της ομάδας και πλέον κορυφώνονται οι διεργασίες σε όλα τα επίπεδα με το κομμάτι που καίει σαν “καυτή πατάτα” να είναι η εύρεση ρευστού.

Μετά το τετραήμερο της περιόδου του Πάσχα όπου έπεσαν οι “διακόπτες”, πλέον στην ομάδα ο χρόνος μετράει αντίστροφα μέχρι και το τέλος της πιο καθοριστικής εβδομάδας στην ιστορία του συλλόγου.

Το πιο καθοριστικό ζήτημα είναι η εύρεση ρευστού όπου χρειάζεται να βρεθεί προκειμένου να καλυφτούν οι υποχρεώσεις προς τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας ώστε να μπουν οι υπογραφές που απαιτούνται για την αδειοδότηση.

Όπως αναφέραμε στο χθεσινό ρεπορτάζ, ο Μαχλάς επισκέφτηκε το ΒΑΚ όπου ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές δίχως να τους αναφέρει κάτι σχετικό με το θέμα των υπογραφών με αποτέλεσμα εκείνοι να κάθονται σε “αναμμένα κάρβουνα”.

Και αναμφίβολα, οι επόμενες 48 ώρες είναι οι πιο κρίσιμες στην σύγχρονη ιστορία του συλλόγου. Γιατί την Πέμπτη εξετάζεται ο φάκελος του ΟΦΗ και κανένας στο Ηράκλειο δεν θέλει να σκέφτεται κάποιο δυσάρεστο ενδεχόμενο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook