Προσφέρει 100 ευρώ για κάθε γκολ που θα μπει το επόμενο τετραήμερο ο ΠΣΑΠ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το κοινωνικό του πρόσωπο με μια αξιέπαινη πρωτοβουλία δείχνει για άλλη μια φορά ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (20/12), για κάθε γκολ που θα επιτευχθεί το τετραήμερο 20-23 Δεκεμβρίου σε Σούπερ Λίγκα 1, Σούπερ Λίγκα 2 και Football League, θα δίνει από 100 ευρώ σε αθλητικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης σε Δομές Φιλοξενίας Προσφύγων, στο Σύλλογο Οικογένειας ΚΕΘΕΑ Νόστος και στο Σύλλογο Προστασίας Παιδιών Βενιαμίν.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Το ποδόσφαιρο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας και όλοι οφείλουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που μοχθούν για ένα καλύτερο αύριο. Ο Π.Σ.Α.Π. θα προσφέρει σε Δομές Φιλοξενίας Προσφύγων, στο Σύλλογο Οικογένειας ΚΕΘΕΑ Νόστος και στο Σύλλογο Προστασίας Παιδιών Βενιαμίν, 100 ευρώ σε αθλητικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης για κάθε γκολ που θα σημειωθεί στις 20, 21, 22 και 23 Δεκεμβρίου, στις αναμετρήσεις της Super League, Super League 2 και Football League.

Με σύνθημα “Βάζουμε γκολ για την αξιοπρέπεια του ανθρώπου”, στέλνουμε το «μήνυμα» πως ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά και οι ποδοσφαιριστές να αποτελέσουμε την αφορμή για ένα καλύτερο αύριο».