Με ψήφους 76/76 αποφάσισαν οριστικά αποχή οι Διαιτητές

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Από τους αγώνες της Σούπερ Λιγκ αλλά και από το Κύπελλο Ελλάδας!

Το είπαν και το έκαναν. Οι διαιτητές αποφάσισαν επ’ αόριστον αποχή, αρχής γενομένης από την 17η αγωνιστική, λόγω και της επίθεσης στον Ευαγγέλου, όπως έγραψε νωρίτερα το SDNA. Η απόφαση αφορά και το Κύπελλο Ελλάδας.

Πράξη έκαναν την απόφαση για αποχή τους από τους αγώνες της Σούπερ Λιγκ και μάλιστα άμεσα, αλλά και από το Κύπελλο Ελλάδας, οι διαιτητές της Σούπερ Λιγκ.

Μετά το 76/76 «ναι» οι διαιτητές αποφάσισαν το απόγευμα της Δευτέρας (23/12) η αποχή να ξεκινήσει από την 17η και όχι από την 18η όπως είχε αρχικά αποφασιστεί, μετά τα κρούσματα των μηνύσεων από τον Αχιλλέα Μπέο, και όχι μόνο, αλλά και της επίθεσης στο σπίτι του Άγγελου Ευαγγέλου και να είναι επ’ αόριστον.

Μέχρι το βράδυ οι διαιτητές αναμένεται να στείλουν επιστολή στη Σούπερ Λιγκ και την ΕΠΟ, και να κάνουν, και επίσημα γνωστή, την απόφαση τους.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη αγωνιστική περιλαμβάνει τα ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και Άρης – ΠΑΟΚ ενώ στις 7/9-1 και 14-16/1 έχουν προγραμματιστεί οι αγώνες της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πηγή: sdna.gr