Ο ΠΣΑΠ συγκέντρωσε 4.400 ευρώ για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες

Eπιμέλεια:Κώστας Παπαδόπουλος

O ΠΣΑΠ ανακοίνωσε πως συγκέντρωσε 4.400 ευρώ χάρη στα 44 γκολ που σημειώθηκαν σε Super League, Super League 2 και Football League, γνωστοποιώντας πως θα τα “μετατρέψει” σε είδη πρώτης ανάγκης και αθλητικό υλικό για ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Η ανακοίνωση:

Την τελευταία αγωνιστική σε Super League, Super League 2 και Football League πετύχαμε τα πιο ξεχωριστά γκολ της καριέρας μας… Συνολικά 44 και μακάρι να ήταν περισσότερα… Ο Π.Σ.Α.Π. όπως υποσχέθηκε θα “μετατρέψει” σε είδη πρώτης ανάγκης και αθλητικό υλικό 4400€, για τον άνθρωπο που παλεύει να πατήσει ξανά στα πόδια του.

Ο ποδοσφαιριστής και ο αθλητισμός γενικότερα είναι για εμάς ‘ένα’ με την κοινωνία και με πράξεις δεσμευόμαστε για ανάλογη συνέχεια. Με το αίσθημα της αγάπης και της αλληλεγγύης θέλουμε να αποχαιρετήσουμε το 2019 και να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Ετος.

Το 2020 ας είναι η απαρχή για ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο, ένα ποδόσφαιρο που θα δίνει αυτό που πραγματικά πρέπει πίσω στην κοινωνία, γιατί για εμάς εάν δεν γίνεται αυτό, δεν έχει και λόγο ύπαρξης.