Μένουν μόνο οι ανακοινώσεις – ξεκινάει πλέον το σαφάρι για το καλοκαίρι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως τα χειμερινά ψώνια του ΟΦΗ έχουν “κλείσει” και πλέον στρέφουν ολοταχώς την προσοχή τους σε αυτά του καλοκαιριού.

Πλέον ο ΟΦΗ είναι ο αγαπημένος προορισμός των μάνατζερ καθώς προσφέρει τα πάντα στους πελάτες τους: Ασφαλές επαγγελματικό περιβάλλον, άψογες οικονομικές συνθήκες και γενικά στον ΟΦΗ υπάρχουν όλα όσα θέλουν να βρίσκουν οι ποδοσφαιριστές, συν του ότι πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό πρότζεκτ που όμοιο του δεν έχει υπάρξει ξανά στην Ελλάδα. Πέραν όμως από όλα αυτά, που δυστυχώς στις μέρες μας δεν είναι προφανή, ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και οδεύει ολοταχώς προς τα πλέι – οφ.

Οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως αυτό που κυκλοφορεί στην ποδοσφαιρική αγορά της Ελλάδας είναι πως ο ΟΦΗ έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις του και απλώς απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις. Το αν θα γίνουν σήμερα, αύριο ή σε μια εβδομάδα δεν μπορούμε να το πούμε με σιγουριά όμως μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας πως έχουν ολοκληρωθεί οι κινήσεις του ΟΦΗ γύρω από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. 

Ο ΟΦΗ έχει καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που πρόκειται να έρθουν στο Ηράκλειο καθώς και στις θέσεις και είναι δεδομένο πως οι παίκτες που θα έρθουν, θεωρούνται “κλεισμένοι”. Κατά συνέπεια απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις. Ο ΟΦΗ δεν έχει βγει στην αγορά και να ψάχνει παίκτη στις 30 του μήνα αλλά αντιθέτως όλες οι υποθέσεις είναι τελεσίδικες και μπαίνουν στην τελική ευθεία για τις πρώτες ανακοινώσεις.

Ωστόσο, το εντυπωσιακό στοιχείο που μπορούμε να καταγράψουμε και είναι μια πραγματικότητα είναι ότι ήδη ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει το σκάουτινγκ και την συλλογή πληροφορίων για το επόμενο καλοκαίρι. Αυτό που κινείται, ως πληροφορία, στην ποδοσφαιρική αγορά της χώρας είναι ότι ο ΟΦΗ μέσω του τμήματος σκάουτινγκ παρακολουθεί ποδοσφαιριστές εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου καθώς έχει ξεμπερδέψει με τα “χειμερινά” του ψώνια, άρα είναι και ελεύθερος να προετοιμαστεί από τώρα για την σεζόν 2020 – 2021.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook