Σε δύο μέτωπα κινείται ο ΟΦΗ / Προσέφυγε στο CAS κ’ κατέθεσε αίτηση ανάκλησης στην ΦΙΦΑ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Επιβεβαιώθηκε το χθεσινό ρεπορτάζ του Gentikoule για την προσφυγή του ΟΦΗ στο CAS καθώς σήμερα το μεσημέρι πληρώθηκε το παράβολο ενώ ήδη από χθες υπήρχαν οι συζητήσεις με τον αρμόδιο δικηγόρο που χειρίζεται τέτοιες υποθέσεις.

Χθες το πρωί, στις 9.29 το Gentikoule σας ενημέρωσε για την απόφαση του ΟΦΗ να προσφύγει στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο ώστε να αποδείξει μέσω αυτών των διαδικασιών ότι ο Μάριους Σουλεάπ έχει εξοφληθεί πλήρως – εν αντιθέσει με όσα ισχυρίζεται ο ίδιος στην ΦΙΦΑ.

Οι διαδικασίες αυτές ολοκληρώθηκαν σήμερα το μεσημέρι με την κατάθεση του συγκεκριμένου παραβόλου ενώ ήδη από χθες το πρωί, ο Έλληνας δικηγόρος που χειρίζεται τέτοιες υποθέσεις είχε στην κατοχή του τα απαραίτητα έγγραφα.

Κατατέθηκε η αίτηση ανάκλησης στην ΦΙΦΑ
Παράλληλα, ο ΟΦΗ κατέθεσε στην ΦΙΦΑ την αίτηση ανάκλησης της απόφασης για την αφαίρεση βαθμών της ομάδας με τη νομική υπηρεσία της ομάδας να κινείται σε αυτά τα δύο μέτωπα προσπαθώντας να πετύχει την δικαίωση του.

Σε περίπτωση που η ΦΙΦΑ απαντήσει στην ομάδα και κάνει γνωστό ότι αποδέχεται τα αποδεικτικά στοιχεία που έχει στην διάθεση της τότε τα πράγματα διευκολύνονται ακόμα περισσότερο.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα προχωρήσει κανονικά η προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Λωζάνης όπου θα προσπαθήσει να πετύχει την δικαίωση του κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook