Ο Σεμέντο, ο ΟΣΦΠ και η αντιμετώπιση του ΟΦΗ εξ Αθηνών

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το θέμα Σεμέντο ανακινήθηκε από εφημερίδες των Αθηνών με ένα μονόπλευρο ρεπορτάζ δίχως να μπει κανείς στον κόπο να κάνει ρεπορτάζ και από τις δύο πλευρές.

Δεδομένο πρώτο σε ότι έχει να κάνει με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Λισάντρο Σεμέντο: Τα μέσα του Ολυμπιακού όχι μόνο δεν ασχολήθηκαν με την υπόθεση αλλά την υποβάθμισαν κάνοντας λόγο για “δημοσιεύματα”. Και επειδή γνωρίζουμε όλοι πως δουλεύουμε το σύστημα, εάν όντως τα πράγματα ήταν τόσο σοβαρά, θα βλέπαμε διαφορετικά ρεπορτάζ από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Την ίδια ώρα γίνονται χρησμοί, σαν άλλες Πυθίες, μέσω instagram και διατηρείται στην επιφάνεια ένα θέμα το οποίο προς το παρόν δεν δείχνει να είναι τόσο ενεργό. Εμείς δεν αποκλείουμε να υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, αλλά και από οποιονδήποτε άλλον, αλλά αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως κανένας, από την Αθήνα δεν μπήκε στον κόπο να καταγράψει το ρεπορτάζ από την πλευρά του ΟΦΗ. Δηλαδή να γράψουν την αλήθεια και να πουν πως εάν ο ΟΦΗ δεν πει το “ναι”, μεταγραφή δεν γίνεται.

Εμείς το έχουμε πει ξανά και θα το πούμε ξανά και ξανά: Είτε είναι προϊόν τεμπελιάς για να είναι ολοκληρωμένο το ρεπορτάζ, είτε απλά δεν φροντίζουν να ασχοληθούν σοβαρά, πάντα στο πλαίσιο του ρεπορτάζ (και όχι της αρθρογραφίας) γύρω από τον ΟΦΗ. Όλα τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα, και με την όμορφη συνδρομή του ίντερνετ που αναπαρήγαγαν μια είδηση, δίχως την παραμικρή αναφορά για το τι συμβαίνει από την πλευρά του ΟΦΗ, που στην παρούσα χρονική στιγμή δεν λέει κάτι καινούργιο.

Είναι όμως προφανές για ακόμα μια φορά πως το μόνο που τους ενδιαφέρει στην Αθήνα είναι οι “4” και τίποτα παραπάνω. Θυμηθείτε και το προηγούμενο του περασμένου καλοκαιριού με την υπόθεση Γιακουμάκη όταν… ανακάλυψαν ότι η μεταγραφή δεν έγινε επειδή το μετάνιωσε ο παίκτης. Στην Αθήνα δεν έχουν ηθικές αναστολές για να παρουσιάζουν τα πράγματα με την πραγματική τους διάσταση αφού πλέον, στις περισσότερες περιπτώσεις, η δημοσιογραφία είναι εμπορική και όχι πραγματική.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook