Απόλυτο αφεντικό στον ΟΦΗ ο Μιχάλης Μπούσης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κάλυψε, προσωπικά, εξ’ ολοκλήρου την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και πλέον αποτελεί τον μοναδικό χρηματοδότη του ΟΦΗ.

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ όπου, τύποις, βγήκε αυτή η ανακοίνωση: “Το Δ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στη συνεδρίαση του της 10η Ιανουαρίου.2020 πιστοποίησε τη μερική κάλυψη κεφαλαίου κατά το ποσό του 1.158.600 Ευρώ με έκδοση 38.620 νέων κοινών ονομαστικών μετοχων, με αξία έκδοσης 30,00 ευρώ και αξία κτήσης 33,00 ευρώ, κατόπιν της, από 19/12/2019, απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Εταιρίας”.

Και όταν λέμε “τύποις” εννοούμε ότι λόγω των αργιών της Πρωτοχρονιάς και της 6ης Ιανουαρίου, τα χρήματα φάνηκαν πέραν της προκαθορισμένης ημερομηνίας για την κάλυψη της αύξησης. Ο Μιχάλης Μπούσης κατέβαλε στον λογαριασμό της ΠΑΕ το παραπάνω ποσό, που αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΟΦΗ και κατά συνέπεια το προσωπικό ποσοστό των μετοχών που έχει στην κατοχή του μεγαλώνει αυτομάτως ενώ αντιθέτως συρρικνώνεται εκείνο της οικογένειας Παλυβού.

Με λίγα λόγια μετά και την σημερινή εξέλιξη, ο Μιχάλης Μπούσης είναι το απόλυτο αφεντικό και μετατρέπεται στον μοναδικό χρηματοδότη του συλλόγου ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα προκηρυχθεί και άλλη Γενική Συνέλευση όπου και θα ακολουθήσει νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook