Έξι παιχνίδια – «φωτιά» σε πρόγραμμα – βουνό για τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την κλήρωση του κυπέλλου, ήρθε να επιβεβαιωθεί το πρόγραμμα – «βουνό» που έχει ο ΟΦΗ από εδώ και στο εξής με έξι παιχνίδια το διάστημα 3 Δεκεμβρίου / 3 Ιανουαρίου.

Μέσα σε διάστημα ενός μηνός ο ΟΦΗ θα δώσει, ούτε λίγο – ούτε πολύ, 4 εκτός έδρας παιχνίδια όπου χρειάζεται να βγει αλώβητος ώστε στην συνέχεια να κοιτάξει τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος με… άλλο μάτι.

Το πρόγραμμα – «βουνό» του ΟΦΗ ξεκινάει το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου όπου ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης και λίγες ημέρες αργότερα, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου θα ταξιδέψει στο Καυταντζόγλειο για να αντιμετωπίσει την Δόξα Δράμας. Στην συνέχεια και ενώ θα προέρχεται από τον αγώνα με τους Δραμινούς, ο ΟΦΗ θα πρέπει να πάει στο Αγρίνιο καθώς την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό.

Μια εβδομάδα αργότερα, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί την Κέρκυρα και στο ενδιάμεσο της επόμενης εβδομάδας, 20 – 21 Δεκεμβρίου θα φιλοξενηθεί από Παναχαϊκή ή Δόξα Κρανούλας για την τέταρτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Μια εβδομάδα μετά, την επόμενη Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου θα υποδεχτεί τον Λεβαδειακό και το πρόγραμμα – «φωτιά» θα κλείσει 5 ημέρες αργότερα αφού στις 3 Ιανουαρίου θα πάει στα Γιάννενα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ.

1 μήνας ακριβώς μέσα στον οποίο ο ΟΦΗ θα δώσει 6 παιχνίδια όπου χρειάζεται να βγει αλώβητος όπου παράλληλα μέσα από τα αποτελέσματα θα φανούν και οι στόχοι του για τον δεύτερο γύρο της Σούπερ Λιγκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook