Έξι παιχνίδια – «φωτιά» σε πρόγραμμα – βουνό για τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την κλήρωση του κυπέλλου, ήρθε να επιβεβαιωθεί το πρόγραμμα – «βουνό» που έχει ο ΟΦΗ από εδώ και στο εξής με έξι παιχνίδια το διάστημα 3 Δεκεμβρίου / 3 Ιανουαρίου.

Μέσα σε διάστημα ενός μηνός ο ΟΦΗ θα δώσει, ούτε λίγο – ούτε πολύ, 4 εκτός έδρας παιχνίδια όπου χρειάζεται να βγει αλώβητος ώστε στην συνέχεια να κοιτάξει τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος με… άλλο μάτι.

Το πρόγραμμα – «βουνό» του ΟΦΗ ξεκινάει το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου όπου ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης και λίγες ημέρες αργότερα, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου θα ταξιδέψει στο Καυταντζόγλειο για να αντιμετωπίσει την Δόξα Δράμας. Στην συνέχεια και ενώ θα προέρχεται από τον αγώνα με τους Δραμινούς, ο ΟΦΗ θα πρέπει να πάει στο Αγρίνιο καθώς την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό.

Μια εβδομάδα αργότερα, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί την Κέρκυρα και στο ενδιάμεσο της επόμενης εβδομάδας, 20 – 21 Δεκεμβρίου θα φιλοξενηθεί από Παναχαϊκή ή Δόξα Κρανούλας για την τέταρτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Μια εβδομάδα μετά, την επόμενη Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου θα υποδεχτεί τον Λεβαδειακό και το πρόγραμμα – «φωτιά» θα κλείσει 5 ημέρες αργότερα αφού στις 3 Ιανουαρίου θα πάει στα Γιάννενα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ.

1 μήνας ακριβώς μέσα στον οποίο ο ΟΦΗ θα δώσει 6 παιχνίδια όπου χρειάζεται να βγει αλώβητος όπου παράλληλα μέσα από τα αποτελέσματα θα φανούν και οι στόχοι του για τον δεύτερο γύρο της Σούπερ Λιγκ.