Απλά δεν μπορούσε κάτι παραπάνω

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αποχαιρέτησε το Κύπελλο Ελλάδας ο ΟΦΗ γνωρίζοντας την ήττα στην Τούμπα με 4-1 και πλέον ακολουθεί ο τελικός εξάδας κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο Γιώργος Σίμος ξεκίνησε το παιχνίδι του με πολλές αλλαγές και διαφορετικό σχήμα από τι μας έχει συνηθίσει μέσα στην χρονιά. Ο Γουάλι βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια με τους Νάστο, Γιαννούλη και Μαρινάκη να βρίσκονται στην γραμμή των στόπερ, και τους Κοροβέση, Μπολάκη να βρίσκονται στα μπακ. Στην μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν Σταϊκος και Σουρνάκης και σε ελεύθερο ρόλο ο Νοικοκυράκης, με τους Μάνο και Φερέιρα να βρίσκονται στην επίθεση.

Από την άλλη ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν έκανε ιδιαίτερο ροτέισον βάζοντας αρκετούς βασικούς στο παιχνίδι.

Το ματς ξεκίνησε με χαμηλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να μην απειλούν ψάχνοντας το ρυθμό τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στην πρώτη σπουδαία φάση ο Λάμπρου πέρασε δύο παίκτες και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ πέτυχε και δεύτερο γκολ, αφού ο Γιαννούλης έπεσε… άτσαλα πάνω στον Ακπόμ με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δίνει πέναλτι και τον Πέλκα να ευστοχεί.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να μειώσει στο 30′ σε 2-1 με τον Κοροβέση μετά από ωραία ενέργεια του Μάνου, αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν παρόμοιος με τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει και τρίτο γκολ μστο 55′ ε τον Πέλκα μετά από προσπάθεια του Λάμπρου η οποία σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο ΟΦΗ έχοντας και το μυαλό του στο ματς της Νέας Σμύρνης δεν μπόρεσε να απειλήσει μέχρι το 65′ την εστία του Πασχαλάκη, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε χαμένες ευκαιρίες με Ακπόμ, Πέλκα για το 4-1, ωστόσο είτε οι προσπάθειες σταματούσαν στο δοκάρι του Γουάλι ή περνούσαν μακριά από την εστία του Ισπανού τερματοφύλακα.

Στο 80ο λεπτό ο ΠΑΟΚ πέτυχε και τέταρτο γκολ, όταν ο Σφιντέφσκι στην πρώτη του επαφή με την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα του Γουάλι με πλασέ μέσα από την περιοχή κάνοντας το 4-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook