“Θα αντιδράσουμε και θα επιστρέψουμε στις προηγούμενες εμφανίσεις”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την πίστη του ότι ο ΟΦΗ θα επιστρέψει στις εμφανίσεις των προηγούμενων αγώνων εξέφρασε ο Γιώργος Σίμος στην συνέντευξη τύπου του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

Για τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ πήρε δίκαια την πρόκριση ήταν καλύτερος και στα δύο παιχνίδια. Μιλάμε για μία από τις δύο κορυφαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Εμείς ξεκινάμε να σκεφτόμαστε τον αγώνα πρωταθλήματος το Σάββατο, εκεί όπου είναι στραμμένη η προσοχή μας. Σκεφτόμαστε την επόμενη μέρα».

Για την παρουσία νεαρών παικτών στην ενδεκάδα του ΟΦΗ: «Είναι μια σειρά οκτώ αγώνων στο σύνολο τους, είχαμε κάποιους απρόβλεπτους τραυματισμούς και μετά το σκορ του πρώτου αγώνα προτιμήσαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια νεαρά παιδιά των ακαδημιών μας».

Για την εικόνα του ΟΦΗ στα τελευταία παιχνίδια: «Δεν έχουμε την απόδοση που θέλουμε, σίγουρα όμως θα αντιδράσουμε, οι ποδοσφαιριστές μας έχουν την προσωπικότητα για να επιστρέψουμε στις εμφανίσεις που είχαμε στο προηγούμενο διάστημα».

Για το αν ο ΟΦΗ μπορεί να μπει στα πλέι – οφ: «Έχουμε πει από την αρχή της σεζόν ότι πρωταρχικός στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια βάση για τη νέα χρονιά, έτσι ώστε του χρόνου με λίγες προσθήκες να ξεκινάμε από διαφορετική βάση. Ξέρουμε ότι υπάρχουν 8 αγώνες και τίποτα δεν έχει κριθεί. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο και θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας ενόψει της νέας χρονιάς».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook