Παρουσία Μπούση το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule έρχεται την Δευτέρα και αναμένεται να βρεθεί στο “Γεντί Κουλέ” το απόγευμα της Τετάρτης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Υπό το βλέμμα του Μιχάλη Μπούση θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ολυμπιακό στο “Γεντί Κουλέ”, αφού οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως ο πρόεδρος του ΟΦΗ θα βρίσκεται στις εξέδρες του γηπέδου.

Αναμφίβολα θα είναι ένα έξτρα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Σίμου, αφού άπαντες θέλουν να καλωσορίσουν με τον καλύτερο τρόπο τον πρόεδρο της ομάδας που θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να δει την ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως και στην περυσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων ο πρόεδρος του ΟΦΗ είχε δώσει το παρών πανηγυρίζοντας στο τέλος τη μεγάλη νίκη της ομάδας επίτ των ερυθρολεύκων με 1-0.

Μάλιστα για τον Μιχάλη Μπούση η περυσινή αναμέτρηση ήταν η πρώτη  “μάχη”  που παρακολούθησε ως μεγαλομέτοχος από το γήπεδο, με την μοίρα να τα φαίρνει έτσι ώστε το 2020 να είναι το πρώτο ματς που βλέπει με τον ίδιο αντίπαλο, με την ευχή όλων να είναι το ίδιο αποτέλεσμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook