Ισχυρές βροχοπτώσεις εκπτώσεων στα OFI FC Official Store

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα δελτία καιρού προειδοποιούν συνεχώς για βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Για αρκετό καιρό οι συνθήκες θα είναι βρόχινές αλλά δεν πειράζει, αυτές είναι οι καλύτερες ημέρες για online shopping από την ζεστασιά του σπιτιού σας. Άλλωστε έχουμε βροχοπτώσεις και στις εκπτώσεις στα OFI FC Official Store!

Η αυλαία των χειμωνιάτικων εκπτώσεων έχει ήδη ανοίξει από τη Τρίτη – κάτι σαν εκκίνηση μεταγραφικής περιόδου Ιανουαρίου: Όμως εσείς δε χρειάζεται να αναζητήσετε παίκτες για να τους εντάξετε στο δυναμικό σας, όπως κάνουν οι ομάδες- γιατί το Gentikoule σας έχει ήδη έτοιμο και σας παρουσιάζει τον απόλυτο οδηγό χειμωνιάτικων αγορών δίνοντας σας τη δυνατότητα να ενημερωθείτε έγκαιρα ώστε να τις πραγματοποιήσετε από τα Cosmos Sport και τις επίσημες μπουτίκ του ΟΦΗ. Εδώ θα βρείτε όλα τα κατάλληλα εφόδια για να παραμείνετε ζεστοί τις βροχερές και κρύες μέρες του χειμώνα:

Μπουφάναντιανεμικάσκούφους, προστατευτικά λαιμού, σετ φόρμες, όλα σε Ομιλίτικα χρώματα.

Ζεστά φουτεράκια για τους μεγάλους αλλά και μικρούς φίλους του ΟΦΗ με εκπτώσεις που φτάνουν έως και 30% για όλα τα επίσημα προϊόντα της ομάδας!

Για όσους είστε άκρως χειμερινοί τύποι στα δύο OFI FC Official Store που βρίσκονται στην οδό 1821 (αρ.17) και στο γήπεδο του ΟΦΗ στην περιοχή των Καμινίων, θα βρείτε τα απαραίτητα προϊόντα για τις εξορμήσεις σας στα χιονισμένα Ανώγεια και στο Οροπέδιο Λασιθίου όπως τα μπουφάν PUMA  και τα χρήσιμα αντιανεμικά.

Και Μην ξεχνάτε πως μόνο τα OFI FC Official Store διαθέτουν τα αυθεντικά προϊόντα με το σήμα του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook