Πανιώνιος – ΟΦΗ: Πόσο άλλαξες;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το Σάββατο ο ΟΦΗ αγωνίζεται στη Νέα Σμύρνη με μοναδικό στόχο του τρεις βαθμούς και το Gentikoule σας υπενθυμίζει τι έκανε η ομάδα στην τελευταία επίσκεψη που είχε στη Νέα Σμύρνη.

Φέτος ο ΟΦΗ έχει μια πολύ καλύτερη χρονιά από πέρυσι και στοχεύει σταθερά στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος για την είσοδο του στα Play Off. Από την άλλη ο Πανιώνιος σε μια δύσκολη κατάσταση που παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία, έχοντας μείνει τελευταίος με μόλις 6 βαθμούς.

Με την παραπάνω είδηση καταλαβαίνει κανείς πόσο διαφορετικό θα είναι το παιχνίδι των δύο ομάδων στη Νέα Σμύρνη το ερχόμενο Σάββατο σε σχέση με αυτό που είδαμε στην πρεμιέρα του περυσινού πρωταθλήματος.

Πέρυσι και οι δύο ομάδες μας είχαν χαρίσει θέαμα, βλέποντας τέσσερα γκολ και αρκετές χαμένες ευκαιρίες. Ο ΟΦΗ έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Νέιρα που μας συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο σκοράροντας δύο τέρματα, ωστόσο η άμυνα δεν κατάφερε στην πίεση δεχόμενη παράλληλα δύο γκολ.

Για την ιστορία ο Πανιώνιος πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Μασούρα για να ρθει ο Νέιρα με δύο γκολ να κάνει την απόλυτη ανατροπή. Το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε ο Σταυρόπουλος στο 44′.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Μανοΐλοβιτς, Κούρντι, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Κότσιτς, Κόρμπος (86′ Σίντι Αλι), Κεϊτά, Ντομίνγκες, Μασούρας (74′ Καμαρά), Σπιριντόνοβιτς (74′ Μανθάτης), Ντουρμισάι

ΟΦΗ (Νίκός Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Μεγιάδο (63′ Κυριακίδης), Παπαστεριανός, Κουτσιανικούλης (83′ Σασί), Νέιρα, Πλατέλλας (84′ Ντίνας), Βουό

Φέτος οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει αρκετά το ρόστερ τους και όπως θα δείτε παρακάτω μπορεί να μην δούμε και πάνω από πέντε με έξι πρόσωπα από την περυσινή αναμέτρηση.

Πανιώνιος: Μαλέρμπ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Οικονομίδης, Κιάκος, Μασούρας (24’ Παπαγεωργίου), Τσιλούλης, Παπανικολάου (84’ Γρίβας), Δούμτσιος (57’ Μιλόγεβιτς).

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Μαρινάκη,ς Κοροβέσης, Μεγιάδο, Σταϊκος, Τσιλιανίδης, Βαζ, Σεμέντο Φιγκεϊρέντο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook