Έχασε γκολ με το… τσουβάλι, καρδιοχτύπησε αλλά κέρδισε

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έβαλε δύσκολα στον εαυτό του κάνοντας ένα σωρό ευκαιρίες αλλά τελικά πήρε τη νίκη και ξανάμπήκε στην τετράδα.

Ο Γιώργος Σίμος ξεκίνησε το παιχνίδι όπως αναμενόταν με το γνωστό 4-2-3-1 και τον Σωτηρίου κάτω από τα δοκάρια και τους Κουτρουμπή, Γιαννούλη στο κέντρο της άμυνας. Αριστερά ήταν ο Κοροβέσης και δεξιά ο Μαρινάκης.

Στην μεσαία γραμμή βρισκόταν ο Σταϊκος με τον Μεγιάδο και σε ελεύθερο ρόλο ο Βαζ. Αριστερά ήταν ο Σεμέντο, δεξιά ο Τσιλιανίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Φιγκεϊρέντο.

Ο ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο ήταν φανερά ανώτερος από τον Πανιώνιο, με το 0-1 να είναι πλασματικό…
Πιο συγκεκριμένα εκτός από το γκολ του Φιγκεϊρέντο με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσιλιανίδη, οι παίκτες του Γιώργου Σίμου είχαν τεράστιες ευκαιρίες να πετύχουν και δεύτερο γκολ, με τους Βαζ, Σεμέντο, Φιγκεϊρέντο και Κουτρουμπή, ωστόσο αυτές οι προσπάθειες είτε δεν έβρισκαν στόχο, είτε σταματούσαν στον Κόντνικ.

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να απειλήσει καμία στιγμή του πρώτου 45λεπτου την εστία του Σωτηρίου και αυτό ωφείλεται στην εξαιρετική εικόνα που είχε ο ΟΦΗ…
Στην επανάληψη ο ΟΦΗ δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και στην πρώτη φάση ο Μιλούνοβιτς με σουτ έκανε το 1-1 με τον Σωτηρίου να έχει ευθύνη για το γκολ.

Ο ΟΦΗ ήταν πολύ κακός και ο Πανιώνιος είχε την κατοχή και την ευκαιρία να κάνει την ανατροπή στο παιχνίδι. Όσο περνούσε η ώρα οι παίκτες του Σίμου βρήκαν χώρους και στο 56′ πέτυχε και δεύτερο γκολ, όταν ο Βαζ πέρασε ωραία για τον Μαρινάκη με τον τελευταίο να κόβει στο πέναλτι και τον Τσιλιανίδη να πλασάρει και να κάνει το 2-1.
Στην συνέχεια οι παίκτες του Σίμου πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασαν τεράστια ευκαιρία να κάνει το 3-1, όταν ο Φιγκεϊρέντο κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κόρμπου, όμως ο Τσιλιανίδης έστειλε την μπάλα άουτ.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό μέχρι το τέλος ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε και ο ΟΦΗ μετά το διπλό του Αυγούστου πήρε διπλό στη Νέα Σμύρνη ξανά μπαίνοντας στο κόλπο της εξάδας.

Mπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook