Στην τελική ευθεία για δύο μεταγραφές

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αντίστροφα μετρούν στον ΟΦΗ για δύο προσθήκες με τις πληροφορίες του Gentikoule να αναφέρουν για έναν στόπερ και έναν κεντρικό χαφ.

Στον ΟΦΗ είναι πλέον έτοιμοι να προχωρήσουν στις πρώτες μεταγραφές για το 2020. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, στον ΟΦΗ έχουν καταλήξει σε δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με τα ονόματα τους να κρατιούνται ως επτασφράγιστο μυστικό ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για δύο παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο της ομάδας εδώ και αρκετό καιρό. Οι συζητήσεις είναι αρκετά προχωρημένες και πρόκειται για τον δεύτερο κύκλο των παικτών με τους οποίους ο ΟΦΗ συζητάει.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, πρόκειται για έναν στόπερ και έναν κεντρικό χαφ που αγωνίζεται ως “οκτάρι” και έχουν ξεχωρίσει από τον Γιάννη Σαμαρά. Μάλιστα πρόκειται για δύο πολύ δύσκολες αλλά και εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα είναι σε θέση να κάνουν την διαφορά και στον ΟΦΗ θεωρούν πως θα ανεβάσουν επίπεδο το ρόστερ της ομάδας. Αυτές οι δύο προσθήκες θα είναι και οι μοναδικές στις οποίες θα προχωρήσει ο ΟΦΗ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ενώ όπως έχουμε γράψει ξανά, στην ομάδα προχωρούν ήδη το μεταγραφικό πλάνο για την επόμενη σεζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook