Το πάνο της Θύρας 4 θα μείνει για πάντα στη Νέα Σμύρνη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε μια πράξη που όχι μόνο αξίζει να μνηνομευτεί αλλά να αναδειχθεί σε οπαδικό φάρο αναδεικνύοντας το επίπεδο των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ, το πανό της Θύρας 4 για την Ρενάτα θα παραμείνει για πάντα στο γήπεδο για να θυμίζει και να τιμά την μνήμη της.

Ήταν 12 Ιανουαρίου του 2019 όταν ο ΟΦΗ φιλοξενούσε τον Πανιώνιο στο “Γεντί Κουλέ” με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας να ανεβάζουν ένα συγκλονιστικό πανό υποστήριξης προς την Ρενάτα που τότε έδινε την μάχη κόντρα στον καρκίνο. Το περιεχόμενο του πανό μιλούσε από μόνο του και η Θύρα 4, με αυτόν τον αγνό τρόπο, έκανε γνωστή σε όλη την Ελλάδα την μάχη που έδινε, τότε η Ρενάτα. “Κάποια στιγμή θα είναι μόνο ένα ζώδιο… Ρενάτα είσαι δύναμη. Οι φίλοι σου στον ΟΦΗ”, έγραφε το πανό που με αυτόν τον τρόπο έκανε γνωστή σε όλη την Ελλάδα την περιπέτεια που περνούσε και την θαρραλέα μάχη που έδινε η φίλαθλος του Πανιωνίου και φίλη των οπαδών του ΟΦΗ.

To βράδυ του Σαββάτου όλη η Ελλάδα θαύμασε την σπουδαία ενέργεια των οπαδών του ΟΦΗ και την συνέχεια έδωσαν οι “Πάνθηρες” με την ανακοίνωση που εξέδωσαν δείχνοντας τον σεβασμό τους προς την Θύρα 4.

Ακόμα πιο καταπληκτική είναι, σχεδόν ανατριχιαστική, η ενέργεια της Θύρας 4 καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule το πανό που είχε ανέβει τον Γενάρη του 2019 θα παραμείνει για πάντα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης μπροστά από την θύρα που βρίσκονται οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου. Το πανό κρεμάστηκε και θα παραμείνει για πάντα στη Νέα Σμύρνη ώστε να μείνει ζωντανή (που έτσι και αλλιώς παραμένει) μέσα στον χρόνο η μνήμη της Ρενάτας. Μιας γυναίκας που πάλεψε θαρραλέα μέχρι και τις τελευταίες ώρες της ζωής της δίνοντας το παράδειγμα σε κάθε συνάνθρωπο μας αλλά και μια οπαδός που ήξερε να αγαπάει την ομάδα της και πέτυχε να ενώσει τους συνοπαδούς της, κάθε ομάδας, σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook