Εισήγηση για ανάκληση άδειας της Ξάνθης: Αν τιμωρηθεί απαγόρευση μεταγραφών και -6

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι άνθρωποι της Ξάνθης βρέθηκαν σήμερα (20/1) το πρωί ενώπιον της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ για ακρόαση, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται και εκεί έπειτα από την γνωστή καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Metropolis 95.5, μετά από επικοινωνία που είχε με τον επικεφαλής της διεύθυνσης Αδειοδότησης της ΕΠΟ, Γιώργο Δημητρίου, ο τελευταίος έχει εισηγηθεί την ανάκληση της άδειας της Ξάνθης προς την Επιτροπή Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Τι σημαίνει αυτό; Επειδή είμαστε μεσούσης της σεζόν μεταφράζεται σε πρόστιμο από 150.000 έως 200.000, ενώ αν υπάρξει για τον ίδιο λόγο καταγγελία στην αρχή της σεζόν τιμωρείται με μείον έξι βαθμούς και απαγόρευση μεταγραφών.

Εφόσον γίνει δεκτή η εισήγηση του κ. Δημητρίου, σύμφωνα με κάποιους νομικούς κύκλους, δεν συντρέχει λόγος να ασχοληθεί ο αθλητικός δικαστής της Λίγκας, καθώς, ήδη, έχει επιληφθεί για το ζήτημα η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Οπως τονίζουν, μία υπόθεση που έχει δικαστεί στο από το Ανώτατο ‘Οργανο δεν μπορεί να ξαναδικαστεί από άλλη Επιτροπή.

Πηγή: metrosport.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook