“Ηγετική μορφή ο Ζοάο – τσαμπουκάς και με νεύρο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Χρίστος Χαραλάμπους, ρεπόρτερ της Ανόρθωσης στην ιστοσελίδα kerkida.net ακτινογραφεί στο Gentikoule το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ. 

Ο Ζοάο Βίκτορ φόρεσε την φανέλα της Ανόρθωσης για τέσσερα ολόκληρα χρόνια (2015 – 2019) και μάλιστα φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού του κυπριακού συλλόγου. Ο Χρήστος Χαραλάμπους αρθρογραφεί στο Gentikoule και σκιαγραφεί το προφίλ του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή:

“Στην Ανόρθωση ήρθε σε άσχημο καιρό όμως έκανε πολύ καλές εμφανίσεις και είναι ένας παίκτης που μέσα στο γήπεδο είναι ηγετική μορφή. Ξέρει να παίρνει την μπάλα, είναι πολύ καλός αμυντικός και δυνατός παίκτης. Ξέρει μπάλα, βρίσκεται σε καλή ηλικία και σκοράρει αρκετά από στατικές φάσεις. Στην Ανόρθωση είχε πετύχει αρκετά γκολ μέσα από στημένες φάσεις και πρόκειται για έναν παίκτη που είναι πολύ δυνατός. Δεν τον περνάς εύκολα και είναι πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Στην Ανόρθωση είχε αγωνιστεί, εξ’ ανάγκης και κεντρικός αμυντικός αλλά είναι ένας μέσος box to box που πατάει και την αντίπαλη περιοχή. Έχει τσαμπουκά και νεύρο και για αυτόν τον λόγο ήταν επιρρεπής στις κάρτες, όσο αγωνιζόταν στην Κύπρο. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που είναι ηγετική μορφή και στην Ανόρθωση ήταν ηγέτης. Είναι πολύ καλός αμυντικά αλλά ξέρει πως να βγάζει την μπάλα από την περιοχή της ομάδας του”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook