Επιστροφή – επένδυση με Βαφέα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός έρχεται ξανά στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ να κοιτάζει όχι μόνο το παρόν (Ζοάο Βικτόρ) αλλά και το μέλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο Νίκος Βαφέας θα είναι μια από τις επόμενες κινήσεις όχι μόνο για το σήμερα αλλά και για το αύριο του ΟΦΗ που συνεχίζει να κάνει “παιδομάζωμα” στους παίκτες που βρίσκονται σε άκρως παραγωγική ηλικία. Έτσι, μετά την απόκτηση του Ραχίμ Ουές που θα είναι ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ από την 1η Ιουλίου, η ομάδα προχώρησε στην απόκτηση και του Νίκου Βαφέα που είχε φορέσει την φανέλα του στο δεύτερο μέρος της περιόδου 2017 – 2018 όταν και αποτέλεσε μέλος των παικτών που κέρδισαν την επιστροφή στην Σούπερ Λιγκ.

Η κίνηση απόκτησης του Νίκου Βαφέα είχε δρομολογηθεί εδώ και αρκετό καιρό και στον ΟΦΗ περίμεναν το κατάλληλο τάιμινγκ προκειμένου να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση της απόκτησης του αφού θεωρούν ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει όλο το “πακέτο” για το μέλλον ενώ παράλληλα βρίσκεται σε εξαιρετική ποδοσφαιρική ηλικία (γεν. 1997).

Όπως έχουμε αναφέρει επανελειμμένα στο παρελθόν η φιλοσοφία του Γιάννη Σαμαρά είναι η στελέχωση του ΟΦΗ με παίκτες που βρίσκονται σε εξαιρετική, ποδοσφαιρική, ηλικία και που οι οποίοι θα αποτελέσουν την ραχοκοκαλιά για τα επόμενα χρόνια – όπως ακριβώς συνέβη και με την περίπτωση του Ουές που έχει ακριβώς το ίδιο “πακέτο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook