Ρόβας: «12ος παίκτης μας ο κόσμος»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βασίλης Ρόβας μίλησε στην εφημερίδα Metrosport της Θεσσαλονίκης για το παιχνίδι του ΟΦΗ με την πρώην ομάδα του, τον Άρη πλέκοντας το εγκώμιο του κόσμου ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του στους “κίτρινους”.

«Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι ο δωδέκατος παίκτης μας. Ο Άρης έχει δύσκολο έργο. Άλλωστε, στόχος μας είναι να μην χάσουμε βαθμούς στην έδρα μας» ήταν τα λόγια του Καρδιτσιώτη αμυντικού μέσου που ασφαλώς αποτελεί και έναν από τους παίκτες που ακόμα δεν έχουν δείξει τις ικανότητες του.

Παράλληλα, ο Βασίλης Ρόβας τόνισε ότι είναι προσηλωμένος στον ΟΦΗ αν και δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στο μέλλον στον Άρη ώστε να αποδείξει την αξία του: «Αυτή στη στιγμή, με ενδιαφέρει μόνο ο ΟΦΗ. Νομίζω θα μπορούσα να προσφέρω περισσότερα και για αυτό ζήτησα να πάω δανεικός στα Γιάννινα, ώστε να γυρίσω καλύτερος και να ανταμειφθώ. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Είχα φιλοδοξίες για αυτό δεν κάθισα πάνω στο συμβόλαιό μου. Είμαι της άποψης ότι κανείς δεν χάνεται αν δουλέψει και μην ξεχνάτε ότι κατάφερα να επιστρέψω από ένα τραυματισμό που παραλίγο να μου… κόψει το ποδόσφαιρο. Μακάρι κάποια στιγμή να γυρίσω στον Άρη και να προσφέρω αυτά που δεν πρόσφερα την πρώτη φορά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook