Αυταπάρνηση και θέληση από τον Σεμέντο για να μην λείψει

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του 23χρονου εξτρέμ όμως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule ο Λισάντρο Σεμέντο παρότι δεν έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Άρη δεν θέλει να λείψει από κανένα παιχνίδι προκειμένου να βοηθήσει τον ΟΦΗ.

Είναι γεγονός ότι το 2020 δεν έχει μπει καλά για τον Λισάντρο Σεμέντο εν αντιθέσει με την καταπληκτική παρουσία του κατά την διάρκεια του πρώτου εξαμήνου. Ο 23χρονος εξτρέμ από το Κάπε Βέρντε ήταν ένας εκ των mvp του ΟΦΗ κατά την διάρκεια του 2019 μέχρι που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Άρη όταν και υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης. Απουσίασε στην συνέχεια από τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό και επέστρεψε στην αναμέτρηση με τον Βόλο.

Στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς φαινόταν ξεκάθαρα, παρότι είχε περάσει ένα 20ημερο από την ημέρα του τραυματισμού του πως πονούσε στον ώμο του αφού αρκετές φορές “συνελήφθη” να τον πιάνει κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Βόλο. Όλοι πίστευαν πως είχε ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε όμως αυτό δεν έχει συμβεί. Κανένας δεν διαφωνεί ότι ο Λισάντρο Σεμέντο, εντός του 2020, είναι η σκιά του εαυτού του σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια όμως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, ο εξτρέμ του ΟΦΗ δείχνοντας αυταπάρνηση και θέληση για να βοηθήσει την ομάδα δεν θέλει να λείψει παρότι ο τραυματισμός στον ώμο του δεν έχει ξεπεραστεί πλήρως.

Μάλιστα, ο Λισάντρο Σεμέντο βλέποντας τις σημαντικές απουσίες που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ και ιδιαίτερα στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας ζήτησε να αγωνιστεί στα παιχνίδια με δική του ευθύνη θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα. Ο ίδιος και σε συνεντεύξεις του έχει επαναλάβει αρκετές φορές την ικανοποίηση του για τις συνθήκες που έχει συναντήσει στον ΟΦΗ δηλώνοντας απολύτως ευχαριστημένος για την ζωή στην Κρήτη αλλά και το περιβάλλον που βρίσκεται.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook