Μέσα για Ξάνθη Τσιλιανίδης – Μάνος!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην “μάχη” για το παιχνίδι με την Ξάνθη τέθηκαν οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Δημήτρης Μάνος, αφού έβγαλαν μέρος από την σημερινή προπόνηση.

Εκτός από την πρώτη προπόνηση του Νίκου Βαφέα, στον ΟΦΗ είχαν καλά νέα και για τους δύο ποδοσφαιριστές που είναι στην διάθεση του Γιώργου Σίμου για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής, εφόσον συνεχίσουν τις προπονήσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδες.

Η ενημέρωση:

Την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του ΟΦΗ πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/1) το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Νίκος Βαφέας.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έκαναν αποθεραπεία. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε άσκηση  μεταβιβάσεων, παιχνίδι κατοχής της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Lisandro Semedo δεν συμμετείχε στην προπόνηση, λόγω προβλήματος στο μάτι. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή. Οι Adil Nabi, Δημήτρης Μάνος και Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολούθησαν μέρος του κανονικού προγράμματος και επίσης η κατάσταση τους θα επανεκτιμηθεί στην αυριανή προπόνηση, ενόψει του αγώνα με την ομάδα της Θράκης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (24/1), στις 11:00 το πρωί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook