Δυσκολεύει του Σεμέντο για Ξάνθη – μέσα Τσιλιανίδης, Μάνος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 23χρονος εξτρέμ δεν προπονήθηκε την Παρασκευή και η συμμετοχή του κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη για το παιχνίδι της Κυριακής.

Ο Λισάντρο Σεμέντο δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο μάτι που το αποκόμισε από το παιχνίδι με την Ξάνθη και το οποίο τον ταλαιπωρεί με αποτέλεσμα να παραμείνει εκτός όπως και ο Βαγιέμπα Σακόρ που έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζεται. Αντιθέτως, οι Δημήτρης Μάνος και Κοσμάς Τσιλιανίδης πήραν μέρος στην προπόνηση και τέθηκαν στην διάθεση του Γιώργου Σίμου.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ

Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (24/1) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη.

Κανονικά προπονήθηκαν οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Adil Nabi, ενώ μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Δημήτρης Μάνος.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Lisandro Semedo, λόγω προβλήματος στο μάτι και ο Vajebah Sakor.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς της Τετάρτης (22/1) με τον Ολυμπιακό, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής της μπάλας και ασκήσεις με τελειώματα φάσεων.

Πριν την έναρξη της προπόνησης πραγματοποιήθηκε αγιασμός στις εγκαταστάσεις του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (25/1), στις 08:30 το πρωί, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο το μεσημέρι της ίδιας μέρας για την Ξάνθη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook