Τώρα χρειάζεται την έδρα του!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ έχει τρία παιχνίδια στην έδρα του τα οποία μπορεί να χτυπήσει και να γίνει το αφεντικό για την εξάδα αρκεί να δείξει την σοβαρότητα που έδειξε στα περισσότερα από αυτά μέσα στο “Γεντί Κουλέ”.

Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου έχουν κάθε δικαίωμα να ελπίζουν για την είσοδο τους στην εξάδα αφού ουσιαστικά κρίνεται στα πόδια τους και το “Γεντί Κουλέ”. Τα παιχνίδια με Λάρισα, Ατρόμητο και Λαμία είναι ικανά να δώσουν στην ομάδα το εισιτήριο για τα Play Off και άπαντες στοχεύουν σε αυτό.

Μάλιστα και στην ομάδα φαίνεται κάτι παρόμοιο από το γεγονός ότι δήλωσαν όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν κάρτες στα ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ο κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στις εξέδρες του γηπέδου προκειμένου να… σπρώξει την ομάδα στις νίκες αρχής γενομένης στο ματς με την Λάρισα το απόγευμα του Σαββάτου.

Να θυμηθούμε πως ο ΟΦΗ αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Βόλο που γνώρισε μια ήττα εκτός προγράμματος, έχει κάνει εξαιρετικά παιχνίδια στο “Γεντί Κουλέ” κάνοντας αρκετές ομάδες να φύγουν με μηδέν βαθμούς…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook