Ανησυχία για τέσσερις

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον ΟΦΗ εκτός από τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι Ζορμπάς και Παπουλής οι οποίοι αποχώρησαν στο χθεσινό φιλικό με τον Εργοτέλη και η κατάσταση τους θα εκτιμηθεί την Δευτέρα, ενοχλήσεις έχουν και οι Σουμπίνιο και Γαλανόπουλος.

Με αρκετά προβλήματα θα ξεκινήσει την Δευτέρα η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη. Ο Νίκος Αναστόπουλος βλέπει αρκετούς παίκτες του να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν γνωρίζει πόσους εξ αυτών θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο παιχνίδι με τον Άρη.

Ζορμπάς και Παπουλής αποχώρησαν κατά την διάρκεια του χθεσινού φιλικού με τον Εργοτέλη και την Δευτέρα θα εκτιμηθεί η κατάσταση των προβλημάτων τους. Ο Παπουλής συγκρούστηκε με τον Δερμιτζάκη και έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ενώ ο Ζορμπάς υπέστη διάστρεμμα. Με διάστρεμμα όμως από το φιλικό με τον Εργοτέλη αποχώρησε και ο Άρης Γαλανόπουλος.

Όπως γίνεται αντιληπτό οι δύο παίκτες όπως όλα δείχνουν θα χάσουν σίγουρα την αυριανή και την μευθαυριανή προπόνηση και θα δοκιμάσουν να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς την Τετάρτη. Όσον αφορά τον Σουμπίνιο, ο Βραζιλιάνος παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο πίσω μέρος του ποδιού του και όπως και με τους υπόλοιπους, αύριο θα διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook