Αναστόπουλος: «Στον ΟΦΗ είμαστε μια καλή παρέα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αισιόδοξος για την πορεία του ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος που αναφέρθηκε και στην παρουσία του στον Άρη που συνδυάστηκε με την κατάκτηση της ανόδου και την επιστροφή της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα “allaboutaris”, ο τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την θητεία του στον πάγκο των “κιτρίνων” την σαιζόν 2005-2006 όταν και τους οδήγησε στην Σούπερ Λιγκ παίρνοντας την άνοδο στην Β’ Εθνική. 

Πλέον, ο “Αναστό” υπηρετεί τον ΟΦΗ και για ακόμα μια φορά δεν έκρυψε την πίστη του για την πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα: «Έχουμε καλούς παίκτες, που δουλεύουν σκληρά και δίνουν τα πάντα σε κάθε ματς. Είμαστε μια καλή παρέα, το κλίμα είναι καλό και υπάρχει η στήριξη της διοίκησης, αλλά και του κόσμου. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί ως το τέλος και προσωπικά είμαι αισιόδοξος ότι η πορεία  του ΟΦΗ θα έχει συνέχεια…».

«Δεν ξεχνιούνται εκείνες οι στιγμές. Τις έχω ακόμη έντονα στο μυαλό μου» εξομολογήθηκε και πρόσθεσε: «Είναι στιγμές που δεν μπορείς να προσπεράσεις. Θυμάμαι ότι κάναμε όλοι μαζί με ηρωική προσπάθεια κόντρα σε αντίξοες συνθήκες για να φέρουμε τον Άρη ξανά στο χώρο που ανήκει. Ημασταν μία οικογένεια όλοι μια γροθιά, διοίκηση, ομάδα και κόσμος. Ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας, δώσαμε το 120% των δυνατοτήτων μας. Μας βάλανε και πολλές τρικλοποδιές, θυμάμαι. Όταν είσαι ενωμένος όμως, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Ο κόσμος ήταν η ασπίδα μας, ήταν πάντα δίπλα μας και στήριξε την ομάδα με απίστευτο πάθος ως και την τελευταία στιγμή. Χωρίς τον κόσμο δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα» ήταν τα λόγια του Νίκου Αναστόπουλου αναφερόμενος στην θητεία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook