Ζορμπάς: «Είμαι καλά!»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Παναγιώτης Ζορμπάς με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ τόνισε ότι αισθάνεται καλά έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού ενώ έδωσε σύνθημα νίκης για τον αγώνα με τον Άρη.

Ο «Ζορμπίνιο» ήταν μια από τις «απώλειες» του ΟΦΗ στο φιλικό με τον Εργοτέλη καθώς αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο του ΒΑΚ. Ωστόσο, ήδη αισθάνεται καλύτερα και όπως τονίζει: «Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα. Οι ενοχλήσεις έχουν υποχωρήσει. Θα πάω το απόγευμα για να κάνω προπόνηση και θεραπεία. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι το σημαντικό. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Φυσικά θα είμαι καλά και θα τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου».

«Στο μυαλό μας είναι μόνο οι 3 βαθμοί»
Όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Άρη, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας αλλά και στην κατάκτηση των τριών βαθμών: «Όταν έχεις βρει το ρυθμό σου σαν ομάδα δεν είναι καλή η διακοπή. Από την άλλη μεριά δίδεται χρόνος σε παίκτες που έχουν προβλήματα τραυματισμού να αναρρώσουν. Δεν πρέπει όμως να στεκόμαστε σ αυτό. Η διακοπή έγινε, εμείς συνεχίσαμε τη δουλειά μας και στο μυαλό μας είναι το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη και πως θα πάρουμε τους 3 βαθμούς. Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι της Κυριακής. Πρέπει να έχουμε πολύ καλή απόδοση για να υλοποιήσουμε το στόχο μας. Όλα τα παιδιά γνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχει το παιχνίδι. Συγχρόνως έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και στις δυναμική της και την οποία θα πρέπει να παρουσιάσουμε στο γήπεδο μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook