Δεν κρατιόταν ο Μπούσης – κατέβηκε στο γήπεδο από το 85′!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μιχάλης Μπούσης βρέθηκε από νωρίς στο γήπεδο και για πρώτη φορά άλλαξε τις συνήθειες του σε σχέση με όλα τα προηγούμενα παιχνίδια του ΟΦΗ.

Από την πρώτη του παρουσία στο “Γεντί Κουλέ” τον Οκτώβρη του 2018 μέχρι και το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Λάρισα, ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ συνήθιζε να παρακολουθεί την προθέρμανση των παικτών κάτω από την θύρα 5 και στην συνέχεια ανέβαινε στην 9 παίρνοντας θέση στην εξέδρα. Χθες, για πρώτη φορά από όταν ανέλαβε τα ηνία του ΟΦΗ, ο Μιχάλης Μπούσης – αρκετή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα – κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και μαζί με τον γιο του Δημήτρη περπάτησαν σχεδόν όλο το γήπεδο!

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ σε μια εικόνα που δεν μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα, ενδεχομένως ήθελε να αποφορτιστεί αφού δεν έκρυβε το άγχος και την επιθυμία που ήθελε για να έρθει η νίκη και να δει τον ΟΦΗ στα πλέι οφ και παράλληλα να εξασφαλίζει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Μιχάλης Μπούσης στην συνέχεια πήγε στον πάγκο του ΟΦΗ όπου κάθονταν οι αναπληρωματικοί, τους μιλούσε, είχε εγκάρδιες συνομιλίες μαζί τους επιχειρώντας και εκείνος να τους αποφορτίσει από το άγχος και το “πρέπει” της νίκης.

Πάντως το τρομερό στιγμιότυπο εκτυλίχθηκε λίγο πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο όταν ο Μιχάλης Μπούσης έφυγε από την θέση του στην θύρα 9 και παρακολούθησε τα τελευταία, αγωνιώδη, λεπτά μέσα από τον αγωνιστικό χώρο ζώντας με μεγάλη αγωνία το φινάλε της αναμέτρησης. Μόλις ο Ζαχαριάδης σφύριξε για τελευταία φορά, ο Μιχάλης Μπούσης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έγινε ένα με την υπόλοιπη ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook