Τσιριμώκος: “Mε υπομονή ο ΟΦΗ μπορεί να κάνει την ζημιά στον Άρη”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η παλιά δόξα του ΟΦΗ αλλά και του Άρη, Θαλής Τσιριμώκος, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το προσεχές παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, έπλεξε το εγκώμιο του Σουμπίνιο, ενώ παράλληλα δεν ξέχασε τα χρόνια που πέρασε στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θαλής Τσιριμώκος στον Αthletic Radio 104,2 αναφερόμενος στον ΟΦΗ και στον Άρη.

Για τα χρόνια παρουσίας του στον ΟΦΗ…

Δεν μπορώ να ξεχάσω τα χρόνια παρουσίας μου στον ΟΦΗ. Είναι όλη μου η ποδοσφαιρική ζωή και το μεγαλύτερο δέσιμο. Κάθε ομάδα που περνάς σου αφήνει και κάτι. Σίγουρα όμως στον ΟΦΗ τα 6 χρόνια δεν ξεχνιούνται.

Για την κορυφαια στιγμή της καριέρας του στον ΟΦΗ

Δύο είναι οι κορυφαίες στιγμές για εμένα. Η μια χρονιά είναι που σωθήκαμε στο τέλος με το “διπλό” στον Μακεδονικό και η άλλη που βγήκαμε στο ΟΥΕΦΑ.

Για το ΟΦΗ-Άρης…

Τον Άρη τον περίμενα πολύ καλύτερο. Έχει αλλάξει πολλά πρόσωπα και τώρα πάλι με τους παίκτες από τον Βόλο και άλλους. Δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματα του. Έχει καλή κυκλοφορία αλλά πρόβλημα στο γκολ. Για τον ΟΦΗ θα πω πως είναι όπως τον περιμενα. Πολύ καλός και στις τρεις γραμμές. Στα συν είναι και ο κόσμος και πιστεύω ο ΟΦΗ να τραβήξει το δρόμο του. Είναι καλά στημένος, έχει καλή κυκλοφορία που είναι το Α και τοπ Ω στο ποδοσφαιρικό κόσμο. Υπάρχει το οικογενειακό κλίμα που και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ο Αρης θα μπει διψασμένος για πόντους με πολύ μαρκάρισμα και αντεπιθέσεις. Θέλει υπομονή από τον ΟΦΗ για να κάνει την ζημιά. Η υπομονή θα είναι το κύριο θέμα στο παιχνίδι.

Για τον  Σουμπινιο τον οποίο γνωρίζει από την συνεργασία τους στον Εθνικό…

Είναι ένας πολύ καλός παίκτης με πολύ μυαλό και με την πάροδο του χρόνου θα δείξει πολλά περισσότερα πράγματα. Δεν έχει δει κανένα ακόμα. Να ξέρετε ακόμα πως στα 10 φαουλ τα 8 είναι γκολ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook