Ογκμποε: “Παρακολουθώ τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μάριος Όγκμποε είναι από τους παίκτες κλειδί στην Χάμιλτον και με δηλώσεις του στο Sport24.gr μίλησε για τον ΟΦΗ και τη νέα αρχή που κάνει η ομάδα στο πρωτάθλημα.

O Mάριος Ογκμποε σκοράρει συνεχώς με την φανέλα της Χάμιλτον, που δίνει “μάχη” για να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Πρέμιερ της Σκωτίας. Ο πρώην επιθετικός του ΟΦΗ  πετύχει 5 γκολ, ενώ είχε σκοράρει και την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Αμπερντίν (1-3), αλλά και κόντρα στην Σέλτικ (1-4) στις αρχές του Φλεβάρη και στις δηλώσεις του αναφέρεται μεταξύ άλλων στην πρώην ομάδα του και τηυν Εθνική.

Ο Μάριος βλέπει και την παλιά του ομάδα τον ΟΦΗ, ο οποίος βρίσκεται σε τροχιά play-off, αναγνωρίζοντας τη δουλειά που έχει γίνει στην κρητική ΠΑΕ: “Εννοείται πως παρακολουθώ τον ΟΦΗ. Έχει γίνει μία πολύ σοβαρή δουλειά στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι σκαλοπάτι, σκαλοπάτι θα φτάσει ακόμη πιο ψηλά και χαίρομαι γι’ αυτό”.

Όσο για τον στόχο της Εθνικής, κάθε ποδοσφαιριστής έχει αυτό το όνειρο και προς αυτή την κατεύθυνση βλέπει και ο Όγκμποε, ο οποίος θα ήθελε κάποια στιγμή να φορέσει τα γαλανόλευκα: “Θα ήθελα να παίξω στην Εθνική Ελλάδας”. Αναφορικά με επιπλέον προσωπικούς στόχους στην παρούσα φάση, ο Μάριος δεν κοιτάζει κάτι άλλο πέρα από τη δική του ομάδα: “Πρωταρχικός μου στόχος είναι να βοηθήσω και να κάνω ό,τι καλύτερο περνάει από το χέρι μου για να σωθεί η ομάδα μου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook