Χωρίς γκολ ένα ολόκληρο γύρο ο Σεμέντο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η κατάσταση του παίκτη από το Πράσινο Ακρωτήρι είναι ιδιαίτερα παράξενη την φετινή χρονιά, αφού από τον πρώτο γύρο που ψηφίστηκε ο κορυφαίος του πρωταθλήματος, έχει χάαει την φόρμα του στον δεύτερο.

Ο Λισάντρο Σεμέντο είναι ένας από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ την φετινή χρονιά και στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος είχε βγάλει… μάτια με την απόδοση του, σκοράροντας συχνά δίνοντας παράλληλα και ασίστ ή ενέργειες που θα άφηναν χώρους στους συμπαίκτες του για να δημιουργήσουν φάσεις στην αντίπαλη εστία.

Όμως μετά τον τραυματισμό του και το ξεκίνημα του δευτέρου γύρου ο νεαρός εξτρέμ έμεινε μακριά από τις καλές του εμφανίσεις και αυτό φαίνεται τόσο στους αριθμούς του όσο και μέσα στο γήπεδο, αφού έχει χαθεί η εκρηκτικότητα που μας είχε συνηθίσει…

Στο τελευταίο παιχνίδι ωστόσο κόντρα στον Ατρόμητο, στο δεύτερο μέρος έδειξε να ανεβαίνει βοηθώντας την ομάδα να βρει το γκολ, ωστόσο και πάλι θέλει ακόμα πολύ για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Μάλιστα ο Σεμέντο έχει να σκοράρει από το παιχνίδι με την ΑΕΚ και τη νίκη του ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ” με 1-0. Σίγουρα τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα θα ήθελαν να σκοράρει και πάλι κόντρα στους “κιτρινόμαυρους” για να σφραγίσει την εξάδα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook