Κύπρος: Ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι – αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση 75.000 ευρώ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παραμένει η αναστάτωση στο κυπριακό ποδόσφαιρο μετά τη σύλληψη ενός διαιτητή και ενός προέδρου ομάδας της Β’ κατηγορίας, ως υπόπτους προς διευκόλυνση ερευνών, που αφορούν χειραγώγηση αγώνων.

Πρόκειται για τον διαιτητή του αγώνα Οθέλλος – Αγίας Νάπας, Ανδρέα Κωνσταντίνου, και του προέδρου της Αγ. Νάπας και πρώην διεθνή διαιτητή, Δημήτρη Μασιά. Σήμερα οι δύο άνδρες, που κρατούνταν τις τελευταίες ημέρες, αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι τη δίκη ενώπιον του κακουργιοδικείου, που ορίστηκε για την Τρίτη 17 Μαρτίου.

Με απόφαση του επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας οι Μασιάς και Κωνσταντίνου, οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας για καταδολίευση και αδικήματα κατά παράβασης του Νόμου περί καταπολέμησης της χειραγώγησης αθλητικών αγώνων, αποφάσισε οι δύο κατηγορούμενοι ν’ αφεθούν ελεύθεροι υπό τρεις όρους: Να παραδώσουν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, να πληρώσουν εγγύηση ύψους 75.000 ευρώ με δύο αξιόχρεους εγγυητές και να παρουσιάζονται τρεις φορές τη βδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή) σε αστυνομικό τμήμα.

novasports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook