“Καυτή πατάτα” οι 5 παίκτες που είναι στο όριο εν όψει Λαμίας!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο δέχτηκε κάρτα κόντρα στον Ατρόμητο και είναι στο όριο, επίσης ο Νέιρα και ακόμα οι Βαζ, Σεμέντο, Σωτηρίου.

Ένα σταυρόλεξο που είναι δύσκολο και για δυνατούς λύτες καλείται να λύσει ο Γιώργος Σίμος εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ και έχοντας ως φόντο το ματς με αντίπαλο την Λαμία. Ο λόγος είναι ότι στην λίστα με τους τιμωρημένους προστέθηκε και το όνομα του Μιγκέλ Μεγιάδο που δέχτηκε κάρτα στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο με αποτέλεσμα πλέον να βρίσκεται μια από το να χάσει εκείνη της τελευταίας αγωνιστικής. Πέραν του Μιγκέλ Μεγιάδο, ο Νέιρα παραμένει στο όριο έχοντας δεχτεί 9 κίτρινες κάρτες καθώς και οι Ρικάρντο Βαζ, Λισάντρο Σεμέντο και Δημήτρης Σωτηρίου.

Το πως θα διαχειριστεί ο τεχνικός του ΟΦΗ και οι συνεργάτες του αυτό το πρόβλημα είναι κάτι που θέλει σκέψη καθώς υπάρχουν δύο και μοναδικές επιλογές: Η μια είναι να μην παίξουν όμως αυτομάτως ο ΟΦΗ αποδυναμώνεται σε μεγάλο βαθμό για το παιχνίδι με την ΑΕΚ ή να πάρει το ρίσκο να αγωνιστούν και στην πρώτη κάρτα που θα δεχτούν, να χάσουν το ματς με την Λαμία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook