ΒΑΚ: Ένα “παλάτι” στην υπηρεσία των Εθνικών ομάδων και της ΟΥΕΦΑ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η παρουσία του αθλητικού κέντρου του ΟΦΗ στον φάκελο διεκδίκησης του τελικού του Conference League και η μελλοντική του εικόνα μέσα στα επόμενα χρόνια.

Είναι πλέον γνωστό, εδώ και πολλά χρόνια, πως το “Βαρδινογιάννειο” αποτελεί ένα στολίδι όχι μόνο για τον ίδιο τον ΟΦΗ που μπορεί να καμαρώνει για την αρτιότητα των εγκαταστάσεων. Με δεδομένη την επιθυμία της ιδιοκτησίας του club και τα σχέδια που βρίσκονται επί χάρτου για την πλήρη αναβάθμιση του αθλητικού κέντρου του ΟΦΗ, το “Βαρδινογιάννειο” αναμένεται να αποτελέσει το επίκεντρο της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου από την στιγμή που πρόκειται να μονιμοποιηθεί η παρουσία της στο Ηράκλειο για τα επίσημα παιχνίδια που πρόκειται να δώσει στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Έχοντας ως ορίζοντα, πλέον, τον τελικό του Conference League είτε το 2022, είτε το 2023 το “Βαρδινογιάννειο” τίθεται στην διάθεση της ΟΥΕΦΑ, σε περίπτωση  που το Ηράκλειο αναλάβει τελικά την διοργάνωση ενός τέτοιου σπουδαίου αγώνα, και θα αποτελέσει ένα σημαντικό μέσο διαφήμισης και προβολής του ΟΦΗ. Ειδικά από την στιγμή που μέσα στην επόμενη τετραετία αναμένεται να αλλάξει ριζικά η εικόνα του και σε συνδυασμό με το πρότζεκτ που αφορά την έκταση στον Σκαφιδαρά, τα οφέλη που θα έχει ο ΟΦΗ θα είναι πολλαπλά και πολυεπίπεδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook