ΑΕΚ – ΟΦΗ: Πόσο άλλαξες;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ αγωνίζεται την Κυριακή με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, και το Gentikoule σας θυμίζει την τελευταία επίσκεψη του ΟΦΗ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Την περασμένη σεζόν ο ΟΦΗ που καιγόταν για βαθμούς, αγωνίστηκε στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ δείχνοντας ένα εξαιρετικό πρόσπωπο, ωστόσο κάποιες διαιτητικές αποφάσεις και κενά στην άμυνα τον ανάγκασαν να αποχωρήσει χωρίς βαθμό, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Το γκολ για τους “κιτρινόμαυρους” είχε πετύχει ο Λιβάγια, ωστόσο ο ΟΦΗ είχε κάνει μια καλή εμφάνιση, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις τότε που δεν κλείστηκε πίσω.

Φέτος σε εντελώς διαφορετική κατάσταση η ομάδα του Γιώργου Σίμου, θα επιδιώξει να καθαρύσει την υπόθεση εξάδα παίρνοντας θετικό αποτέλεσμα, κόντρα σε μια ΑΕΚ που έχει κλειδώσει την τρίτη θέση. Αυτή τη φορά οι “ασπρόμαυροι” θα κοιτάξουν να φύγουν με το διπλό παίζοντας παράλληλα και το παιχνίδι που μας έχουν συνηθίσει.

Να υπενθυμίσουμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων από την περυσινή αναμέτρηση για να καταλάβουμε πως υπάρχουν αρκετές αλλαγές στις συνθέσεις των δύο ομάδων.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσόσιτς, Οικονόμου, Χουλτ (13′ λ.τρ Αλμπάνης), Σιμόες, Μάνταλος, Κλωναρίδης (63′ Κρίστιτσιτς), Γκάλο, Μπογέ (83′ Γιαννιώτας), Λιβάγια.

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Στρέζος, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς, Κοροβέσης, Κυριακίδης, Νάστος (74′ Σακόρ), Ναμπί, Νέιρα (59′ Φερέιρα), Βαζ, Γιακουμάκης (74′ Βουό).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook