«Κλειστά χαρτιά» από Σίμο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ωστόσο ο Γιώργος Σίμος δεν έδειξε διατεθειμένος να δείξει τα πλάνα για την Κυριακάτικη αναμέτρηση.

Στο άδειο ΟΑΚΑ ο ΟΦΗ θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα για την εξάδα, κόντρα στην ΑΕΚ που δείχνει να βρίσκεται σε ανοδική πορεία από τότε που ανέλαβε ο Καρέρα.

Ο Γιώργος Σίμος είδε τους Νέιρα και Μαρινάκη να βρίσκονται σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα στο δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο δεν έδειξε τα πλάνα του για την επικείμενη “μάχη”.

Παρόλα αυτά υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να θεωρηθούν “σίγουροι” για το αρχικό σχήμα της ομάδας στο Κυριακάτικο παιχνίδι, αφού οι Σωτηρίου, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Μεγιάδο, Σεμέντο, Τσιλιανίδης και Φιγκεϊρέντο αναμένεται να είναι στις πρώτες επιλογές του Γιώργου Σίμου.

Το πρώτο ερωτηματικό ακούει στο όνομα Μαρινάκης ή Μπράουν, ενώ στην μεσαία γραμμή οι επιλογές είναι αρκετές με τους Ζοάο Βίκτορ, Σταικο, Ναμπί Βαζ και Νέιρα να διεκδικούν τις δύο θέσεις.

Όπως λοιπόν αναφέρει το ρεπορτάζ ο 41χρονος τεχνικός αναμένεται να γνωστοποιήσει την ενδεκάδα λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Πάντως να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Σίμος έχει και τον “πονοκέφαλο” των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο… όριο με τις κάρτες και κινδυνεύουν αν δεχτούν στο ματς με την ΑΕΚ να χάσουν το τελευταίο και κρισιμότερο παιχνίδι με την Λαμία την επόμενη εβδομάδα. Να θυμισουμε πως πέραν τον Μιγκέλ Μεγιάδο, ο Νέιρα παραμένει στο όριο έχοντας δεχτεί 9 κίτρινες κάρτες καθώς και οι Ρικάρντο Βαζ, Λισάντρο Σεμέντο και Δημήτρης Σωτηρίου.

Σίγουρα είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι για τον ΟΦΗ ο οποίος θα ξέρει και τι έχει κάνει ο Αστέρας και οι άλλοι αντίπαλοι του για την έκτη θέση μιας και παίζει χρονολογικά τελευταίος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook